Запис Детальніше

Формування конкурентоспроможності малих підприємств харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування конкурентоспроможності малих підприємств харчової промисловості
Формирование конкурентоспособности малых предприятий пищевой промышленности
Of forming business enterprises’ competitiveness of food industry
 
Creator Тимченко, О. І.
Тимченко, А. И.
Tymchenko, O.
 
Subject конкурентоспроможність
малі підприємства
харчова промисловість
конкурентоспособность
малые предприятия
пищевая промышленность
competitiveness
small businesses
food industry
 
Description У статті розглянуто чинники формування конкурентоспроможності малих підприємств, проблеми сучасного стану конкурентоспроможності та запропоновані стратегічні напрямки формування конкурентоспроможності малих підприємств харчової промисловості В статье рассмотрены факторы формирования конкурентоспособности малых предприятий, проблемы современного состояния конкурентоспособности и предложены стратегические направления формирования конкурентоспособности малых предприятий пищевой промышленности. Factors of forming business enterprises’ competitiveness are considered in the article. The author pays great attention to the problems of modern competitiveness and gives the strategic tendency of forming business enterprises’ competitiveness of food industry
 
Date 2013-06-11T14:55:19Z
2013-06-11T14:55:19Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Тимченко, О. І. Формування конкурентоспроможності малих підприємств харчової промисловості / О. І. Тимченко // Економіка. Управління. Інновації : електронне наукове фахове видання Житомирського державного університету ім. І. Франка. – Житомир, 2013. - №1 (9).
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8247