Формування конкурентоспроможності малих підприємств харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формування конкурентоспроможності малих підприємств харчової промисловості
Формирование конкурентоспособности малых предприятий пищевой промышленности Of forming business enterprises’ competitiveness of food industry |
|
Creator |
Тимченко, О. І.
Тимченко, А. И. Tymchenko, O. |
|
Subject |
конкурентоспроможність
малі підприємства харчова промисловість конкурентоспособность малые предприятия пищевая промышленность competitiveness small businesses food industry |
|
Description |
У статті розглянуто чинники формування конкурентоспроможності малих підприємств, проблеми сучасного стану конкурентоспроможності та запропоновані стратегічні напрямки формування конкурентоспроможності малих підприємств харчової промисловості В статье рассмотрены факторы формирования конкурентоспособности малых предприятий, проблемы современного состояния конкурентоспособности и предложены стратегические направления формирования конкурентоспособности малых предприятий пищевой промышленности. Factors of forming business enterprises’ competitiveness are considered in the article. The author pays great attention to the problems of modern competitiveness and gives the strategic tendency of forming business enterprises’ competitiveness of food industry
|
|
Date |
2013-06-11T14:55:19Z
2013-06-11T14:55:19Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Тимченко, О. І. Формування конкурентоспроможності малих підприємств харчової промисловості / О. І. Тимченко // Економіка. Управління. Інновації : електронне наукове фахове видання Житомирського державного університету ім. І. Франка. – Житомир, 2013. - №1 (9).
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8247 |
|