Запис Детальніше

Спосіб виробництва пшеничного хліба (Патент на корисну модель № 39819)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва пшеничного хліба (Патент на корисну модель № 39819)
Способ производства пшеничного хлеба (Патент на полезную модель № 39819)
Method for making wheat bread (Utility model patent number 39819)
 
Creator Ткачук, Ю. М.
Ткачук, Ю. М.
Tkachuk, Y.
Шидловська, О. Б.
Шидловская, Е. Б.
Shydlovska, O.
Іщенко, Т. І.
Ищенко, Т. И.
Ishchenko, T.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject хліб пшеничний
хлеб пшеничный
wheat bread
сухий молочний казеїн
сухой молочный казеин
dry milk casein
поверхнево активні речовини
поверхностно активные вещества
surfactants
 
Description Спосіб виробництва пшеничного хліба передбачає замішування тіста з рецептурних компонентів, бродіння тіста, його оброблення, вистоювання та випікання хліба. При замішуванні тіста додатково використовують сухий молочний казеїн в кількості 4-8 % до маси борошна, який попередньо змішують з водою температурою 45-50 °С і поверхнево-активною речовиною у кількості 0,45-0,65 % до маси борошна з наступною гомогенізацією суміші. Способ производства пшеничного хлеба предусматривает замешивание теста из рецептурных компонентов, брожение теста, его обработку, расстойку и выпекание хлеба. При замешивании теста дополнительно используют сухой молочный казеин в количестве 4-8% от массы муки, который предварительно смешивают с водой температурой 45-50 °С и поверхностно-активным веществом в количестве 0,45-0,65% от массы муки с последующей гомогенизацией смеси. A method for making wheat bread provides for kneading dough of prescribed components, fermenting the dough, handling thereof, proofing and baking the bread. While kneading the dough, dry milk casein is additionally used in an amount of 4-8% to the flour weight. It is preliminary mixed with water of a temperature of 45-50 °С and a surface-active substance in an amount of 0.45-0.65% to the flour weight with the following homogenization of the mixture.
 
Date 2013-10-17T09:12:56Z
2013-10-17T09:12:56Z
2009
 
Type Other
 
Identifier Патент 39819 UA, МПК A21D 8/02 (2006.01) Спосіб виробництва пшеничного хліба / Ю. М. Ткачук, О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко, Доценко В. Ф.; заявник - патентовласник Український державний університет харчових технологій. — № u200812661; заявл. 29.10.2008; 10.03.2009, Бюл. № 5, 2009 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10456
 
Language uk_UK