Запис Детальніше

Сырокопченые и сыровяленые колбасы. Возможности варьирования сырья и технологий

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сырокопченые и сыровяленые колбасы. Возможности варьирования сырья и технологий
Сирокопчені та сиров’ялені ковбаси. Можливості варіювання сировини та технологій
Raw smoked and dried sausages. The possibility of varying materials and technology
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject микс
ассортимент
добавка
консистенция
консистенція
мікс
асортимент
добавка
additive
mix
assortment
texture
 
Description В статье рассмотрен процесс изготовления и основное сырье для производства сырокопченых и сыровяленых колбас. Представлены некоторые способы и методы интенсификации процесса изготовления колбасных изделий.У статті розглянуто процес виготовлення та основна сировина для виробництва сирокопчених та сиров’ялених ковбас. Представлено деякі способи та методи інтенсифікації процесу виготовлення ковбасних виробів.The article deals with the process of production and the main raw material for the production of smoked and dried sausages. Presents some methods and techniques to intensify the process of making sausages products.
 
Date 2013-10-22T09:56:47Z
2013-10-22T09:56:47Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Сырокопченые и сыровяленые колбасы. Возможности варьирования сырья и технологий / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2007. - № 1. - С. 100-101.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10531
 
Language other