Сырокопченые и сыровяленые колбасы. Возможности варьирования сырья и технологий
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сырокопченые и сыровяленые колбасы. Возможности варьирования сырья и технологий
Сирокопчені та сиров’ялені ковбаси. Можливості варіювання сировини та технологій Raw smoked and dried sausages. The possibility of varying materials and technology |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
микс
ассортимент добавка консистенция консистенція мікс асортимент добавка additive mix assortment texture |
|
Description |
В статье рассмотрен процесс изготовления и основное сырье для производства сырокопченых и сыровяленых колбас. Представлены некоторые способы и методы интенсификации процесса изготовления колбасных изделий.У статті розглянуто процес виготовлення та основна сировина для виробництва сирокопчених та сиров’ялених ковбас. Представлено деякі способи та методи інтенсифікації процесу виготовлення ковбасних виробів.The article deals with the process of production and the main raw material for the production of smoked and dried sausages. Presents some methods and techniques to intensify the process of making sausages products.
|
|
Date |
2013-10-22T09:56:47Z
2013-10-22T09:56:47Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Сырокопченые и сыровяленые колбасы. Возможности варьирования сырья и технологий / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2007. - № 1. - С. 100-101.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10531 |
|
Language |
other
|
|