К вопросу нормирования физико-химических показателей мясопродуктов (Часть 1)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
К вопросу нормирования физико-химических показателей мясопродуктов (Часть 1)
До питання нормування фізико-хімічних показників м’ясопродуктів (Частина 1) The question normalization physical and chemical parameters of meat products (Part 1) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
сорт
нормативные документы показатель безопасности сорт показник безпеки нормативні документи grade normative documents indicator of safety |
|
Description |
В статье приведены нормативные документы, используемые для производства мясопродуктов. Также перечисляются показатели безопасности и потребительские характеристики продукции мясоперерабатывающих предприятий, аргументированно необходимость улучшить нормативную базу отрасли.У статті наведено нормативні документи, які використовують для виробництва м’ясопродуктів. Також перераховуються показники безпеки та споживчі характеристики продукції м’ясопереробних підприємств, аргументовано необхідність покращити нормативну базу галузі. In this article showed the normative documents, which are used for production of meat products. Also lists the parameters of safety and consumer product characteristics meat processing companies, argumented the need to improve the regulatory framework for the industry.
|
|
Date |
2013-10-22T09:56:58Z
2013-10-22T09:56:58Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. К вопросу нормирования физико-химических показателей мясопродуктов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2007. - № 1. - Ч. 1. - С. 76-79.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10532 |
|
Language |
other
|
|