Запис Детальніше

К вопросу нормирования физико-химических показателей мясопродуктов (Часть 1)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title К вопросу нормирования физико-химических показателей мясопродуктов (Часть 1)
До питання нормування фізико-хімічних показників м’ясопродуктів (Частина 1)
The question normalization physical and chemical parameters of meat products (Part 1)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject сорт
нормативные документы
показатель безопасности
сорт
показник безпеки
нормативні документи
grade
normative documents
indicator of safety
 
Description В статье приведены нормативные документы, используемые для производства мясопродуктов. Также перечисляются показатели безопасности и потребительские характеристики продукции мясоперерабатывающих предприятий, аргументированно необходимость улучшить нормативную базу отрасли.У статті наведено нормативні документи, які використовують для виробництва м’ясопродуктів. Також перераховуються показники безпеки та споживчі характеристики продукції м’ясопереробних підприємств, аргументовано необхідність покращити нормативну базу галузі. In this article showed the normative documents, which are used for production of meat products. Also lists the parameters of safety and consumer product characteristics meat processing companies, argumented the need to improve the regulatory framework for the industry.
 
Date 2013-10-22T09:56:58Z
2013-10-22T09:56:58Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. К вопросу нормирования физико-химических показателей мясопродуктов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2007. - № 1. - Ч. 1. - С. 76-79.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10532
 
Language other