К вопросу нормирования физико-химических показателей мясопродуктов (Часть 2)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
К вопросу нормирования физико-химических показателей мясопродуктов (Часть 2)
До питання нормування фізико-хімічних показників м’ясопродуктів (Частина 2) The question normalization physical and chemical parameters of meat products (Part 2) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
пищевые добавки
эффективность показатель харчові добавки показник ефективність nutritional supplements effectiveness index |
|
Description |
В статье аргументирована необходимость пересмотреть определенные пункты нормативных документов, используемых в мясоперерабатывающей промышленности. Изображена ситуация когда непредусмотреность нормирования всех физико-химических показателей может помешать научным разработкам отрасли.У статті аргументована необхідність переглянути певні пункти нормативних документів, які використовуються у м’ясопереробній промисловості. Зображено ситуацію як непередбаченість нормування усіх фізико-хімічних показників може перешкодити науковим розробкам галузі. The paper argued the need to review certain items of regulations used in the meat industry. depicted as a Situation not anticipated valuation of all physico-chemical parameters can hinder scientific development the industry.
|
|
Date |
2013-10-22T09:57:12Z
2013-10-22T09:57:12Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. К вопросу нормирования физико-химических показателей мясопродуктов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2007. - № 2. - Ч. 2. - С. 94-95.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10533 |
|
Language |
other
|
|