Запис Детальніше

К вопросу нормирования физико-химических показателей мясопродуктов (Часть 2)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title К вопросу нормирования физико-химических показателей мясопродуктов (Часть 2)
До питання нормування фізико-хімічних показників м’ясопродуктів (Частина 2)
The question normalization physical and chemical parameters of meat products (Part 2)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject пищевые добавки
эффективность
показатель
харчові добавки
показник
ефективність
nutritional supplements
effectiveness
index
 
Description В статье аргументирована необходимость пересмотреть определенные пункты нормативных документов, используемых в мясоперерабатывающей промышленности. Изображена ситуация когда непредусмотреность нормирования всех физико-химических показателей может помешать научным разработкам отрасли.У статті аргументована необхідність переглянути певні пункти нормативних документів, які використовуються у м’ясопереробній промисловості. Зображено ситуацію як непередбаченість нормування усіх фізико-хімічних показників може перешкодити науковим розробкам галузі. The paper argued the need to review certain items of regulations used in the meat industry. depicted as a Situation not anticipated valuation of all physico-chemical parameters can hinder scientific development the industry.
 
Date 2013-10-22T09:57:12Z
2013-10-22T09:57:12Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. К вопросу нормирования физико-химических показателей мясопродуктов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2007. - № 2. - Ч. 2. - С. 94-95.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10533
 
Language other