Новые виды продуктов деликатесной группы
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Новые виды продуктов деликатесной группы
Нові види продуктів делікатесної групи New kinds of delicacy products |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
массажер
инъектирование реструктурированные ветчины рассол масажер ін’єктування реструктуровані шинки розсіл massager injection restructured ham brine |
|
Description |
В статье представлены технологические основы изготовления соленых мясных изделий и способы улучшения биологической и пищевой ценности готовых продуктов. Также описана возможность добавления определенных технологических добавок и белоксодержащие препаратов для улучшения качества мясопродуктов деликатесной группы из сырья, которое не подвергалось генной модификации.У статті представлено технологічні основи виготовлення солених м’ясних виробів та способи покращення біологічної та харчової цінності готових продуктів. Також описана можливість додавання певних технологічних добавок та білковмісних препаратів для покращення якості м’ясопродуктів делікатесної групи з сировини, яка не піддавалась генній модифікації.The paper presents the technological basis of production of salty meat products and methods to improve biological and nutritional value of finished products. Also provided the ability to add certain processing aids and preparations containing protein to improve the quality of delicacy meat from raw materials not subjected to genetic modification.
|
|
Date |
2013-10-22T09:57:36Z
2013-10-22T09:57:36Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Новые виды продуктов деликатесной группы / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2007. - № 2. - С. 76-77.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10535 |
|
Language |
other
|
|