Запис Детальніше

Новые виды продуктов деликатесной группы

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Новые виды продуктов деликатесной группы
Нові види продуктів делікатесної групи
New kinds of delicacy products
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject массажер
инъектирование
реструктурированные ветчины
рассол
масажер
ін’єктування
реструктуровані шинки
розсіл
massager
injection
restructured ham
brine
 
Description В статье представлены технологические основы изготовления соленых мясных изделий и способы улучшения биологической и пищевой ценности готовых продуктов. Также описана возможность добавления определенных технологических добавок и белоксодержащие препаратов для улучшения качества мясопродуктов деликатесной группы из сырья, которое не подвергалось генной модификации.У статті представлено технологічні основи виготовлення солених м’ясних виробів та способи покращення біологічної та харчової цінності готових продуктів. Також описана можливість додавання певних технологічних добавок та білковмісних препаратів для покращення якості м’ясопродуктів делікатесної групи з сировини, яка не піддавалась генній модифікації.The paper presents the technological basis of production of salty meat products and methods to improve biological and nutritional value of finished products. Also provided the ability to add certain processing aids and preparations containing protein to improve the quality of delicacy meat from raw materials not subjected to genetic modification.
 
Date 2013-10-22T09:57:36Z
2013-10-22T09:57:36Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Новые виды продуктов деликатесной группы / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2007. - № 2. - С. 76-77.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10535
 
Language other