Пищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 1)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 1)
Харчові добавки у виробництві продуктів харчування (Частина 1) Food additives in food production (Part 1) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Сабадаш, П. М. Сабадаш, П. М. Sabadash, P. |
|
Subject |
красители
улучшители пищевая добавка консистенция барвники покращувачі харчова добавка консистенція texture improvers food additive colors |
|
Description |
В статье приведен перечень и перспективы использования пищевых добавок в производстве продуктов питания. Приведены классификационная характеристика и технологические свойства добавок и необходимость их использования при изготовлении мясопродуктов.У статті наведено перелік та перспективи використання харчових добавок у виробництві продуктів харчування. Наведено класифікаційну характеристику та технологічні властивості добавок та необхідність їх використання при виготовленні м’ясопродуктів. This article provides a list and prospects the use of food additives in food production. Shows the characteristics classification and technological properties of the additives and the need for their use in the manufacture of meat products.
|
|
Date |
2013-10-22T09:57:26Z
2013-10-22T09:57:26Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Пищевые добавки в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, П. Н. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. - 2007. - № 1 (32). - Ч. 1. - С. 38-40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10534 |
|
Language |
other
|
|