Запис Детальніше

Пищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 1)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 1)
Харчові добавки у виробництві продуктів харчування (Частина 1)
Food additives in food production (Part 1)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Сабадаш, П. М.
Сабадаш, П. М.
Sabadash, P.
 
Subject красители
улучшители
пищевая добавка
консистенция
барвники
покращувачі
харчова добавка
консистенція
texture
improvers
food additive
colors
 
Description В статье приведен перечень и перспективы использования пищевых добавок в производстве продуктов питания. Приведены классификационная характеристика и технологические свойства добавок и необходимость их использования при изготовлении мясопродуктов.У статті наведено перелік та перспективи використання харчових добавок у виробництві продуктів харчування. Наведено класифікаційну характеристику та технологічні властивості добавок та необхідність їх використання при виготовленні м’ясопродуктів. This article provides a list and prospects the use of food additives in food production. Shows the characteristics classification and technological properties of the additives and the need for their use in the manufacture of meat products.
 
Date 2013-10-22T09:57:26Z
2013-10-22T09:57:26Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Пищевые добавки в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, П. Н. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. - 2007. - № 1 (32). - Ч. 1. - С. 38-40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10534
 
Language other