Запис Детальніше

Пищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 2)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 2)
Харчові добавки у виробництві продуктів харчування (Частина 2)
Food additives in food production (Part 2)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Сабадаш, П. М.
Сабадаш, П. М.
Sabadash, P.
 
Subject гели
углеводы
эмульсия
гидроколлоиды
студни
гелі
емульсія
вуглеводи
гідроколоїди
студні
gels
carbohydrates
emulsion
hydrocolloids
 
Description В статье рассмотрен в качестве пищевых добавок полисахариды из морских водорослей. Также приведены технологическое воздействие на готовую продукцию таких пищевых добавок как агар, каррагинан, альгинат и их использование в различных отраслях промышленности.У статті розглянуто в якості харчових добавок полісахариди з морських водоростей. Також наведено технологічну дію на готову продукцію таких харчових добавок як агар, карагінан, альгінат та використання їх у різних галузях промисловості.In the article as dietary supplements the use polysaccharides from marine algae. Also presented technological effect on the finished food products additives such as agar, carrageenan, alginate and their use in various industries.
 
Date 2013-10-22T09:57:50Z
2013-10-22T09:57:50Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Пищевые добавки в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, П. Н. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. - 2007. - № 2 (33). - Ч. 2. - С. 22-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10536
 
Language other