Пищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 2)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 2)
Харчові добавки у виробництві продуктів харчування (Частина 2) Food additives in food production (Part 2) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Сабадаш, П. М. Сабадаш, П. М. Sabadash, P. |
|
Subject |
гели
углеводы эмульсия гидроколлоиды студни гелі емульсія вуглеводи гідроколоїди студні gels carbohydrates emulsion hydrocolloids |
|
Description |
В статье рассмотрен в качестве пищевых добавок полисахариды из морских водорослей. Также приведены технологическое воздействие на готовую продукцию таких пищевых добавок как агар, каррагинан, альгинат и их использование в различных отраслях промышленности.У статті розглянуто в якості харчових добавок полісахариди з морських водоростей. Також наведено технологічну дію на готову продукцію таких харчових добавок як агар, карагінан, альгінат та використання їх у різних галузях промисловості.In the article as dietary supplements the use polysaccharides from marine algae. Also presented technological effect on the finished food products additives such as agar, carrageenan, alginate and their use in various industries.
|
|
Date |
2013-10-22T09:57:50Z
2013-10-22T09:57:50Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Пищевые добавки в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, П. Н. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. - 2007. - № 2 (33). - Ч. 2. - С. 22-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10536 |
|
Language |
other
|
|