Пищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 3)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 3)
Харчові добавки у виробництві продуктів харчування (Частина 3) Food additives in food production (Part 3) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Сабадаш, П. М. Сабадаш, П. М. Sabadash, P. |
|
Subject |
камедь гуара
загуститель камеди экссудат гуммиарабик камідь гуару камеді загущувач ексудат гуміарабік gum xanthan gum thickener gum exudate gum arabic |
|
Description |
Статья посвящена использованию в производстве мясопродуктов в качестве пищевых добавок камеди и описания их свойств. Также рассмотрено влияние на структурно-механические свойства мясопродуктов использования различных видов камеди и функционально-технологические свойства самих добавок.Стаття присвячена використанню у виробництві м’ясопродуктів у ролі харчових добавок камеді та опису їх властивостей. Також розглянуто вплив на структурно-механічні властивості м’ясопродуктів використання різних видів камеді та функціонально-технологічні властивості самих добавок.The article is devoted to the use in the manufacture of meat products as food additives gum and describe their properties. Also the influence on the structural and mechanical properties of meat of different types of varnishes and functional and technological properties of supplements.
|
|
Date |
2013-10-22T09:57:59Z
2013-10-22T09:57:59Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Пищевые добавки в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, П. Н. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. - 2007. - № 3 (34). - Ч. 3. - С. 27-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10537 |
|
Language |
other
|
|