Запис Детальніше

Пищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 3)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 3)
Харчові добавки у виробництві продуктів харчування (Частина 3)
Food additives in food production (Part 3)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Сабадаш, П. М.
Сабадаш, П. М.
Sabadash, P.
 
Subject камедь гуара
загуститель
камеди
экссудат
гуммиарабик
камідь гуару
камеді
загущувач
ексудат
гуміарабік
gum xanthan gum
thickener
gum
exudate
gum arabic
 
Description Статья посвящена использованию в производстве мясопродуктов в качестве пищевых добавок камеди и описания их свойств. Также рассмотрено влияние на структурно-механические свойства мясопродуктов использования различных видов камеди и функционально-технологические свойства самих добавок.Стаття присвячена використанню у виробництві м’ясопродуктів у ролі харчових добавок камеді та опису їх властивостей. Також розглянуто вплив на структурно-механічні властивості м’ясопродуктів використання різних видів камеді та функціонально-технологічні властивості самих добавок.The article is devoted to the use in the manufacture of meat products as food additives gum and describe their properties. Also the influence on the structural and mechanical properties of meat of different types of varnishes and functional and technological properties of supplements.
 
Date 2013-10-22T09:57:59Z
2013-10-22T09:57:59Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Пищевые добавки в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, П. Н. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. - 2007. - № 3 (34). - Ч. 3. - С. 27-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10537
 
Language other