Запис Детальніше

Нові види паштетних консервів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові види паштетних консервів
Новые виды паштетных консервов
New types of canned pate
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject консистенція
стабілізатори
колагеновмісна сировини
консистенция
колагенсодержащее сырье
стабилизаторы
texture
stabilizers
raw materials containing collagen
 
Description У статті розглянуто виробництво паштетних консервів та можливі нові компоненти рецептури, які можуть використовуватись при виробництві нових видів продукції цієї асортиментної групи. Перераховані переваги таких компонентів під час виробництва, що забезпечують високу якість паштетних консервів. В статье рассмотрено производство паштетных консервов и возможные новые компоненты рецептуры, которые могут использоваться при производстве новых видов продукции этой ассортиментной группы. Перечисленные преимущества таких компонентов при производстве, обеспечивающих высокое качество паштетных консервов.The article deals the production of canned pate and possible new components of recipes that can be used in the production of new products of this product line. These advantages such components during production, providing high quality of canned pate.
 
Date 2013-10-22T09:58:09Z
2013-10-22T09:58:09Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Нові види паштетних консервів / В. М. Пасічний // Мясное дело. - 2007. - № 1. - С. 24-26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10538
 
Language other