Нові види паштетних консервів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нові види паштетних консервів
Новые виды паштетных консервов New types of canned pate |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
консистенція
стабілізатори колагеновмісна сировини консистенция колагенсодержащее сырье стабилизаторы texture stabilizers raw materials containing collagen |
|
Description |
У статті розглянуто виробництво паштетних консервів та можливі нові компоненти рецептури, які можуть використовуватись при виробництві нових видів продукції цієї асортиментної групи. Перераховані переваги таких компонентів під час виробництва, що забезпечують високу якість паштетних консервів. В статье рассмотрено производство паштетных консервов и возможные новые компоненты рецептуры, которые могут использоваться при производстве новых видов продукции этой ассортиментной группы. Перечисленные преимущества таких компонентов при производстве, обеспечивающих высокое качество паштетных консервов.The article deals the production of canned pate and possible new components of recipes that can be used in the production of new products of this product line. These advantages such components during production, providing high quality of canned pate.
|
|
Date |
2013-10-22T09:58:09Z
2013-10-22T09:58:09Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Нові види паштетних консервів / В. М. Пасічний // Мясное дело. - 2007. - № 1. - С. 24-26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10538 |
|
Language |
other
|
|