Запис Детальніше

Сырокопченые и сыровяленые колбасы выпускаются не только по ДСТУ (Часть 1)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сырокопченые и сыровяленые колбасы выпускаются не только по ДСТУ (Часть 1)
Сирокопчені та сиров’ялені ковбаси виготовляються не тільки по ДСТУ (Частина 1)
Uncooked smoked and dried sausages are prodused not only by ISO (Part 1)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject стартові культури
ферментні системи
консистенція
стартовые культуры
консистенция
ферментные системы
starter culture
fermentation system
consistence
 
Description В статье рассмотрены ассортиментные группы сырокопченых и сыровяленых колбас и влияние на изготовленную продукцию сырья, используемого при производстве этого вида колбас. Также представлены группы колбас, изготовление которых не предусмотрено в ДСТУ, однако пользующиеся широкой популярностью среди потребителей.У статті розглянуто асортиментні групи сирокопчених та сиров’ялених ковбас та вплив на виготовлену продукцію сировини, що використовується при виробництві цього виду ковбас. Також представлені групи ковбас, виготовлення яких не передбачено в ДСТУ, проте які користуються широкою популярністю серед споживачів. In the article considered assortment of smoked and dried sausages and impact on manufactured products raw materials used in the manufacture of this type of sausages. submitted groups of sausages, production of which is not provided in ISO, but which are widely popular among consumers.
 
Date 2013-10-22T09:58:21Z
2013-10-22T09:58:21Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Сырокопченые и сыровяленые колбасы выпускаются не только по ДСТУ / В. Н. Пасичный // Мясное дело. - 2007. - № 2. - Ч.1. - С. 32-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10539
 
Language other