Сырокопченые и сыровяленые колбасы выпускаются не только по ДСТУ (Часть 1)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сырокопченые и сыровяленые колбасы выпускаются не только по ДСТУ (Часть 1)
Сирокопчені та сиров’ялені ковбаси виготовляються не тільки по ДСТУ (Частина 1) Uncooked smoked and dried sausages are prodused not only by ISO (Part 1) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
стартові культури
ферментні системи консистенція стартовые культуры консистенция ферментные системы starter culture fermentation system consistence |
|
Description |
В статье рассмотрены ассортиментные группы сырокопченых и сыровяленых колбас и влияние на изготовленную продукцию сырья, используемого при производстве этого вида колбас. Также представлены группы колбас, изготовление которых не предусмотрено в ДСТУ, однако пользующиеся широкой популярностью среди потребителей.У статті розглянуто асортиментні групи сирокопчених та сиров’ялених ковбас та вплив на виготовлену продукцію сировини, що використовується при виробництві цього виду ковбас. Також представлені групи ковбас, виготовлення яких не передбачено в ДСТУ, проте які користуються широкою популярністю серед споживачів. In the article considered assortment of smoked and dried sausages and impact on manufactured products raw materials used in the manufacture of this type of sausages. submitted groups of sausages, production of which is not provided in ISO, but which are widely popular among consumers.
|
|
Date |
2013-10-22T09:58:21Z
2013-10-22T09:58:21Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Сырокопченые и сыровяленые колбасы выпускаются не только по ДСТУ / В. Н. Пасичный // Мясное дело. - 2007. - № 2. - Ч.1. - С. 32-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10539 |
|
Language |
other
|
|