Запис Детальніше

Розроботка полноценных мясных рубленых полуфабрикатов для школьного питания

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроботка полноценных мясных рубленых полуфабрикатов для школьного питания
Розробка повноцінних м’ясних січених напівфабрикатів для шкільного харчування
Elaboration of fully fledged meat stuffing semi-finished products for school feeding
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
 
Subject оптимизация
полуфабрикат
аминокислотный состав
солод
оптимізація
напівфабрикат
амінокислотний склад
солод
optimization
semi-finished product
amino acid composition
malt
 
Description Статья посвящена улучшению использования солодовых злаковых и бобовых культур, при производстве комбинированных продуктов, а именно високо-технологических рубленых полуфабрикатов с использованием отечественной сырьевой базы. Научно обоснована целесообразность применения разработанных полуфабрикатов для школьного питания.Стаття присвячена покращенню використання солодових злакових і бобових культур, при виробництві комбінованих продуктів, а саме високотехнологічних січених напівфабрикатів з використанням вітчизняної сировинної бази. Науково обґрунтована доцільність вживання розроблених напівфабрикатів для шкільного харчування.The article is dedicated to improving the use of malted cereal and legume crops, for the production of combined products, such as high-tech minced semi-finished products with the use of domestic raw materials. Evidence-based, expediency the use of developed by semi-finished products for school meals.
 
Date 2013-10-22T09:58:37Z
2013-10-22T09:58:37Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Розроботка полноценных мясных рубленых полуфабрикатов для школьного питания / В. Н. Пасичный, А. И. Украинец, Л. В. Пешук, Б. И. Хиврич // Мясной бизнес. - 2007. - № 3. - С. 98-101.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10540
 
Language other