Запис Детальніше

ДСТУ на мясные изделия и консервы методологически требуют доработки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ДСТУ на мясные изделия и консервы методологически требуют доработки
ДСТУ на м’ясні вироби та консерви методологічно потребують доопрацювання
DSTU on canned and meat products of methodologically needs sone work
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject законодательная база
методы контроля
стандарты
добавки
законодавча база
методи контролю
стандарти
добавки
legislation
methods of control
standards
additives
 
Description В статье представлены необходимость доработки нормативных документов, которыми руководствуются при производстве мясопродуктов. Также описаны необходимость научного подхода к разработке стандартов, используемых для изготовления продукции из отечественного сырья.У статті представлено необхідність доопрацювання нормативних документів, якими керуються при виробництві м’ясопродуктів. Також описано необхідність наукового підходу до розробки стандартів, що використовуються для виготовлення продукції з вітчизняної сировини. This article presents the need for revision of normative documents governing the production of meat products. It also explains the need for a scientific approach to the development of standards used for the manufacture of products from domestic raw materials.
 
Date 2013-10-22T09:58:47Z
2013-10-22T09:58:47Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. ДСТУ на мясные изделия и консервы методологически требуют доработки / В. Н. Пасичный // Food&Drinks. - 2007. - № 1. - С. 42.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10541
 
Language other