ДСТУ на мясные изделия и консервы методологически требуют доработки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ДСТУ на мясные изделия и консервы методологически требуют доработки
ДСТУ на м’ясні вироби та консерви методологічно потребують доопрацювання DSTU on canned and meat products of methodologically needs sone work |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
законодательная база
методы контроля стандарты добавки законодавча база методи контролю стандарти добавки legislation methods of control standards additives |
|
Description |
В статье представлены необходимость доработки нормативных документов, которыми руководствуются при производстве мясопродуктов. Также описаны необходимость научного подхода к разработке стандартов, используемых для изготовления продукции из отечественного сырья.У статті представлено необхідність доопрацювання нормативних документів, якими керуються при виробництві м’ясопродуктів. Також описано необхідність наукового підходу до розробки стандартів, що використовуються для виготовлення продукції з вітчизняної сировини. This article presents the need for revision of normative documents governing the production of meat products. It also explains the need for a scientific approach to the development of standards used for the manufacture of products from domestic raw materials.
|
|
Date |
2013-10-22T09:58:47Z
2013-10-22T09:58:47Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. ДСТУ на мясные изделия и консервы методологически требуют доработки / В. Н. Пасичный // Food&Drinks. - 2007. - № 1. - С. 42.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10541 |
|
Language |
other
|
|