Запис Детальніше

Білоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Білоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктів
Белоксодержащие стабилизирующие системы для комбинированных мясопродуктив
Protein-containing stabilizing systems for combined meat products
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Єрмак, О. Ю.
Ермак, О. Ю.
Ermak, O.
 
Subject ковбаси
паштети
технологія
тваринні білки
стабілізатори
буферна ємність
колбасы
паштеты
технология
животные белки
стабилизаторы
буферная емкость
sausages
pate
technology
animal protein
stabilizers
buffer capacity
 
Description У статті викладені результати дослідження буферної ємності білкових наповнювачів з тваринної сировини та визначений їх вплив на технологічні характеристики фаршевих та паштетних емульсій.В статье изложенные результаты исследования буферной емкости белковых наполнителей из животного сырья и определено их влияние на технологические характеристики фаршевих и паштетных эмульсий.In article the stated results of research the buffer capacity proteinaceous additions from animal raw materials also is defined their influence on technical characteristics on mince and pate emulsions.
 
Date 2013-10-22T09:59:10Z
2013-10-22T09:59:10Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Білоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, О. Ю. Єрмак // Мясное дело. - 2007. - № 5. - С. 56-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10543
 
Language other