Білоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Білоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктів
Белоксодержащие стабилизирующие системы для комбинированных мясопродуктив Protein-containing stabilizing systems for combined meat products |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Єрмак, О. Ю. Ермак, О. Ю. Ermak, O. |
|
Subject |
ковбаси
паштети технологія тваринні білки стабілізатори буферна ємність колбасы паштеты технология животные белки стабилизаторы буферная емкость sausages pate technology animal protein stabilizers buffer capacity |
|
Description |
У статті викладені результати дослідження буферної ємності білкових наповнювачів з тваринної сировини та визначений їх вплив на технологічні характеристики фаршевих та паштетних емульсій.В статье изложенные результаты исследования буферной емкости белковых наполнителей из животного сырья и определено их влияние на технологические характеристики фаршевих и паштетных эмульсий.In article the stated results of research the buffer capacity proteinaceous additions from animal raw materials also is defined their influence on technical characteristics on mince and pate emulsions.
|
|
Date |
2013-10-22T09:59:10Z
2013-10-22T09:59:10Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Білоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, О. Ю. Єрмак // Мясное дело. - 2007. - № 5. - С. 56-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10543 |
|
Language |
other
|
|