Стабилизация технологических показателей паштетных масс
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стабилизация технологических показателей паштетных масс
Стабілізація технологічних показників паштетних мас Stabilization of technological indicators the pate paste |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
белковые стабилизаторы
структурно-механические свойства паштеты сырье білкові стабілізатори структурно-механічні властивості паштети сировина protein stabilizers structural-mechanical properties pate raw |
|
Description |
Статья посвящена исследованию современных технологий производства паштетов. Установлено, что основными путями улучшения их пищевой и биологической ценности является использование сбалансированных по аминокислотному составу белковых наполнителей - продуктов переработки животного сырья, которые также позволяют повысить структурно-механические и технологические характеристики паштетных масс.Стаття присвячена дослідженню сучасних технологій виробництва паштетів. Встановлено, що основними шляхами покращення їх харчової і біологічної цінності є використання збалансованих за амінокислотним складом білкових наповнювачі – продуктів переробки тваринної сировини, які також дають змогу підвищити структурно-механічні і технологічні характеристики паштетних мас.The article is devoted to the study of modern production technologies pates. It is established that the main ways of improvement of their nutrition and biological value is use fillers that balanced the amino acid composition protein - products processing the animal raw materials, which can also improve the structural-mechanical and technological characteristics of the pates paste.
|
|
Date |
2013-10-22T09:59:23Z
2013-10-22T09:59:23Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Стабилизация технологических показателей паштетных масс / В. Н. Пасичный // Food&Drinks. - 2007. - № 2. - С. 42-44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10544 |
|
Language |
other
|
|