Запис Детальніше

Стабилизация технологических показателей паштетных масс

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стабилизация технологических показателей паштетных масс
Стабілізація технологічних показників паштетних мас
Stabilization of technological indicators the pate paste
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject белковые стабилизаторы
структурно-механические свойства
паштеты
сырье
білкові стабілізатори
структурно-механічні властивості
паштети
сировина
protein stabilizers
structural-mechanical properties
pate
raw
 
Description Статья посвящена исследованию современных технологий производства паштетов. Установлено, что основными путями улучшения их пищевой и биологической ценности является использование сбалансированных по аминокислотному составу белковых наполнителей - продуктов переработки животного сырья, которые также позволяют повысить структурно-механические и технологические характеристики паштетных масс.Стаття присвячена дослідженню сучасних технологій виробництва паштетів. Встановлено, що основними шляхами покращення їх харчової і біологічної цінності є використання збалансованих за амінокислотним складом білкових наповнювачі – продуктів переробки тваринної сировини, які також дають змогу підвищити структурно-механічні і технологічні характеристики паштетних мас.The article is devoted to the study of modern production technologies pates. It is established that the main ways of improvement of their nutrition and biological value is use fillers that balanced the amino acid composition protein - products processing the animal raw materials, which can also improve the structural-mechanical and technological characteristics of the pates paste.
 
Date 2013-10-22T09:59:23Z
2013-10-22T09:59:23Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Стабилизация технологических показателей паштетных масс / В. Н. Пасичный // Food&Drinks. - 2007. - № 2. - С. 42-44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10544
 
Language other