Використання нетрадиційної сировини при виробництві кров’яних ковбас
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання нетрадиційної сировини при виробництві кров’яних ковбас
Использование нетрадиционного сырья при производстве кровяных колбас The use of alternative raw materials in the production of blood sausages |
|
Creator |
Буша, О. О.
Буша, А. А. Busha, O. O. Гончаров, Г. І. Гончаров, Г. И. Goncharov, G. Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
пектини
кров’яні ковбаси кукурудзяне борошно пектины кукурузная мука кровяные колбасы pectin blood sausage corn flour |
|
Description |
Наведено дані по використанню кукурудзяного борошна та пектинів у виробництві кров'яних ковбас.Приведены данные по использованию кукурузной муки и пектинов в производстве кровяных колбас.Рrovides data on the use of corn flour and pectin in the production of blood sausages.
|
|
Date |
2013-10-22T10:00:50Z
2013-10-22T10:00:50Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Буша, О. О. Використання нетрадиційної сировини при виробництві кров’яних ковбас / О. О. Буша, Г. І. Гончаров, В. М. Пасічний // Наукові праці УДУХТ. - Київ: УДУХТ, 2001. - № 10. - Ч. 2. - С. 71-72.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10548 |
|
Language |
other
|
|