Запис Детальніше

Використання нетрадиційної сировини при виробництві кров’яних ковбас

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання нетрадиційної сировини при виробництві кров’яних ковбас
Использование нетрадиционного сырья при производстве кровяных колбас
The use of alternative raw materials in the production of blood sausages
 
Creator Буша, О. О.
Буша, А. А.
Busha, O. O.
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject пектини
кров’яні ковбаси
кукурудзяне борошно
пектины
кукурузная мука
кровяные колбасы
pectin
blood sausage
corn flour
 
Description Наведено дані по використанню кукурудзяного борошна та пектинів у виробництві кров'яних ковбас.Приведены данные по использованию кукурузной муки и пектинов в производстве кровяных колбас.Рrovides data on the use of corn flour and pectin in the production of blood sausages.
 
Date 2013-10-22T10:00:50Z
2013-10-22T10:00:50Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Буша, О. О. Використання нетрадиційної сировини при виробництві кров’яних ковбас / О. О. Буша, Г. І. Гончаров, В. М. Пасічний // Наукові праці УДУХТ. - Київ: УДУХТ, 2001. - № 10. - Ч. 2. - С. 71-72.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10548
 
Language other