Запис Детальніше

Характеристика сировини для запікання м’ясопродуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Характеристика сировини для запікання м’ясопродуктів
Характеристика сырья для запекания мясопродуктов
Characteristics of raw materials for roasting meat
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Пампура, Т. В.
Пампура, Т. В.
Pampura, T.
 
Subject запечені м’ясопродукти
комбіновані м’ясопродукти
запеченные мясопродукты
комбинированные мясопродукты
baked meat
meat products combined
 
Description Викладено результати дослідження сировини, що використовується у виробництві запечених м’ясопродуктів, і встановлено, що їхні структурно-механічні й технологічні показники змінюються за різних умов запікання, що дає змогу моделювати умови стабілізації якості комбінованих м’ясопродуктів при різній інтенсивності запікання.Приведены результаты исследования сырья, используемого в производстве запеченных мясопродуктов, и выявлены изменения структурно-механических и технологических показателей при разных условиях запекания, что позволяет моделировать условия стабилизации качества комбинированных мясопродуктов при разной интенсивности запекания.The results of the study raw materials used in the manufacture of baked meat products and found that their structural and mechanical and technological characteristics vary in different environments baking, so you can simulate a stabilization of combined meat quality at different intensities baking.
 
Date 2013-10-22T10:01:04Z
2013-10-22T10:01:04Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Характеристика сировини для запікання м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, Т. В. Пампура // Харчова промисловість. – 2004. – № 3. – С.30-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10549
 
Language other