Характеристика сировини для запікання м’ясопродуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Характеристика сировини для запікання м’ясопродуктів
Характеристика сырья для запекания мясопродуктов Characteristics of raw materials for roasting meat |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Пампура, Т. В. Пампура, Т. В. Pampura, T. |
|
Subject |
запечені м’ясопродукти
комбіновані м’ясопродукти запеченные мясопродукты комбинированные мясопродукты baked meat meat products combined |
|
Description |
Викладено результати дослідження сировини, що використовується у виробництві запечених м’ясопродуктів, і встановлено, що їхні структурно-механічні й технологічні показники змінюються за різних умов запікання, що дає змогу моделювати умови стабілізації якості комбінованих м’ясопродуктів при різній інтенсивності запікання.Приведены результаты исследования сырья, используемого в производстве запеченных мясопродуктов, и выявлены изменения структурно-механических и технологических показателей при разных условиях запекания, что позволяет моделировать условия стабилизации качества комбинированных мясопродуктов при разной интенсивности запекания.The results of the study raw materials used in the manufacture of baked meat products and found that their structural and mechanical and technological characteristics vary in different environments baking, so you can simulate a stabilization of combined meat quality at different intensities baking.
|
|
Date |
2013-10-22T10:01:04Z
2013-10-22T10:01:04Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Характеристика сировини для запікання м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, Т. В. Пампура // Харчова промисловість. – 2004. – № 3. – С.30-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10549 |
|
Language |
other
|
|