Запис Детальніше

Каротиноиды – необходимые компоненты продуктов питания нового поколения

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Каротиноиды – необходимые компоненты продуктов питания нового поколения
Каротиноїди - необхідні компоненти продуктів харчування нового покоління
Carotene as a necessary component of the new generation food products
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Гередчук, А. М.
Гередчук, А. М.
Geredchuk, A.
 
Subject каротиносодержащие пищевые продукты
антиоксиданты
функциональные продукты
мясосодержащие полуфабрикаты кулинарные
каротиновмісні харчові продукти
антиоксиданти
функціональні продукти
м'ясомісткі напівфабрикати кулінарні
carotene containing food products
antioxidants
functional products
meat containing half-finished culinary products
 
Description В статье проанализировано современные тенденции и перспективные направления производства оздоровительных пищевых продуктов.Обоснованно важность и технологическую целесообразность введения каротиносодержащего сырья в состав комбинированных функциональных белково-жировых наполнителей для мясных и мясосодержащих полуфабрикатов кулинарных.У статті проаналізовано сучасні тенденції та перспективні напрямки виробництва оздоровчих харчових продуктів. Обґрунтовано важливість і технологічну доцільність введення каротиновмісної сировини до складу комбінованих функціональних білково-жирових наповнювачів для м'ясних і м'ясомістких напівфабрикатів кулінарних. Modern tendencies and perspectives of the production of healthy food products were analyzed. The necessity and reasonability of using carotene containing raw material in the composition of combined functional protein and fat fillers for meat and meat containing half-finished culinary products were proved.
 
Date 2013-10-22T10:01:46Z
2013-10-22T10:01:46Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Каротиноиды – необходимые компоненты продуктов питания нового поколения / В. Н. Пасичный, А. М. Гередчук // Наука. Образование. Молодежь : материалы республиканской научно-практической конференции молодых учених, 18-19 апреля 2013 г. – Казахстан : Алматы, 2013. - С. 57-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10551
 
Language other