Методи цілеспрямованої зміни властивостей м'ясних та м'ясомістких систем з використаням нанокомпозитів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методи цілеспрямованої зміни властивостей м'ясних та м'ясомістких систем з використаням нанокомпозитів
Методы целенаправленного изменения свойств мясных и мясовместительных систем с использованием нанокомпозитов Methods of the goal-directed change characteristic meat systems and systems which contains meat with use nanokomposites |
|
Creator |
Іванов, С. В.
Иванов, С. В. Ivanov, S. Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Олішевський, В. В. Олишевский, В. В. Olishevskyi, V. Маринін, А. І. Маринин, А. И. Marynin, A. Желуденко, Ю. В. Желуденко, Ю. В. Zheludenko, J. |
|
Subject |
м’ясні системи
«активне пакування» нанокомпозити мясные системы нанокомпозиты «активная упаковка» meat system "active packing" nanocomposites |
|
Description |
Представлено напрями цілеспрямованої зміни властивостей м’ясних систем з використанням нанокомпозитів. Представлены направления целенаправленного изменения свойств мясных систем с использованием нанокомпозитов.Presents a focused direction of change of properties of meat systems using nanocomposites.
|
|
Date |
2013-10-22T10:02:06Z
2013-10-22T10:02:06Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Іванов, С. В. Методи цілеспрямованої зміни властивостей м'ясних та м'ясомістких систем з використаням нанокомпозитів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, В. В. Олішевський та ін. // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 11-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10552 |
|
Language |
other
|
|