Запис Детальніше

Методи цілеспрямованої зміни властивостей м'ясних та м'ясомістких систем з використаням нанокомпозитів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи цілеспрямованої зміни властивостей м'ясних та м'ясомістких систем з використаням нанокомпозитів
Методы целенаправленного изменения свойств мясных и мясовместительных систем с использованием нанокомпозитов
Methods of the goal-directed change characteristic meat systems and systems which contains meat with use nanokomposites
 
Creator Іванов, С. В.
Иванов, С. В.
Ivanov, S.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Олішевський, В. В.
Олишевский, В. В.
Olishevskyi, V.
Маринін, А. І.
Маринин, А. И.
Marynin, A.
Желуденко, Ю. В.
Желуденко, Ю. В.
Zheludenko, J.
 
Subject м’ясні системи
«активне пакування»
нанокомпозити
мясные системы
нанокомпозиты
«активная упаковка»
meat system
"active packing"
nanocomposites
 
Description Представлено напрями цілеспрямованої зміни властивостей м’ясних систем з використанням нанокомпозитів. Представлены направления целенаправленного изменения свойств мясных систем с использованием нанокомпозитов.Presents a focused direction of change of properties of meat systems using nanocomposites.
 
Date 2013-10-22T10:02:06Z
2013-10-22T10:02:06Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Іванов, С. В. Методи цілеспрямованої зміни властивостей м'ясних та м'ясомістких систем з використаням нанокомпозитів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, В. В. Олішевський та ін. // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 11-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10552
 
Language other