Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних
Необходимость обоснования технологии полуфабрикатов мясовместительных кулинарных Need of the motivation to technologies half-finished item which contains meat culinary |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Гередчук, А. М. Гередчук, А. М. Geredchuk, A. |
|
Subject |
каротиноїди
напівфабрикати каротиноиды полуфабрикаты carotenoids semifinished products |
|
Description |
Висвітлена проблема використання каротиноїдів в м'ясних продуктах.Освещена проблема использования кератиноидов в мясных продуктах.Lit problem of the use keratin in meat product.
|
|
Date |
2013-10-22T10:02:18Z
2013-10-22T10:02:18Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 21-22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10553 |
|
Language |
other
|
|