Запис Детальніше

Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних
Необходимость обоснования технологии полуфабрикатов мясовместительных кулинарных
Need of the motivation to technologies half-finished item which contains meat culinary
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Гередчук, А. М.
Гередчук, А. М.
Geredchuk, A.
 
Subject каротиноїди
напівфабрикати
каротиноиды
полуфабрикаты
carotenoids
semifinished products
 
Description Висвітлена проблема використання каротиноїдів в м'ясних продуктах.Освещена проблема использования кератиноидов в мясных продуктах.Lit problem of the use keratin in meat product.
 
Date 2013-10-22T10:02:18Z
2013-10-22T10:02:18Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 21-22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10553
 
Language other