Запис Детальніше

Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини
Совершенствование технологий полуфабрикатов кулинарных на основе мяса птицы и каротиновместительного сырья
Improvement technology based semis culinary poultry and materials containing keratin
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Задорожній, В. В.
Задорожний, В. В.
Zadorozhniy, V.
Гередчук, А. М.
Гередчук, А. М.
Geredchuk, A.
 
Subject каротиновмісна сировина
м'ясо птиці
напівфабрикати
сырье которое содержит каротин
полуфабрикаты
мясо птицы
raw material that contains carotene
poultry meat
semi-finished products
 
Description Подано інформацію про нові напівфабрикати кулінарні на основі мяса птиці та каротиновмісної сировини.Представлена информация о новых полуфабрикатах кулинарных на основе мяса птицы и каротиновместительного сырья.Presented information about new half-finished item meat from poultry and materials containing keratin.
 
Date 2013-10-22T10:02:41Z
2013-10-22T10:02:41Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини / В. М. Пасічний, В. В. Задорожній, А. М. Гередчук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10554
 
Language other