Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини
Совершенствование технологий полуфабрикатов кулинарных на основе мяса птицы и каротиновместительного сырья Improvement technology based semis culinary poultry and materials containing keratin |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Задорожній, В. В. Задорожний, В. В. Zadorozhniy, V. Гередчук, А. М. Гередчук, А. М. Geredchuk, A. |
|
Subject |
каротиновмісна сировина
м'ясо птиці напівфабрикати сырье которое содержит каротин полуфабрикаты мясо птицы raw material that contains carotene poultry meat semi-finished products |
|
Description |
Подано інформацію про нові напівфабрикати кулінарні на основі мяса птиці та каротиновмісної сировини.Представлена информация о новых полуфабрикатах кулинарных на основе мяса птицы и каротиновместительного сырья.Presented information about new half-finished item meat from poultry and materials containing keratin.
|
|
Date |
2013-10-22T10:02:41Z
2013-10-22T10:02:41Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини / В. М. Пасічний, В. В. Задорожній, А. М. Гередчук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10554 |
|
Language |
other
|
|