Інноваційні технології напівфабрикатів кулінарних з м’яса птиці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інноваційні технології напівфабрикатів кулінарних з м’яса птиці
Инновационные технологии кулинарных полуфабрикатов из мяса птицы Innovation technology of culinary half-finished products produced from poultry meat |
|
Creator |
Задорожній, В. В.
Задорожний, В. В. Zadorozhniy, V. Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Іванова, М. М. Иванова, М. М. Ivanova, M. Гередчук, А. М. Гередчук, А. М. Geredchuk, A. |
|
Subject |
антиоксидантні властивості
каротиновмісна сировина м'ясомісткі продукти м’ясо птиці бета-каротин технологія курячого «попкорну» технология куриного «попкорна» каротиносодержащее сырье мясосодержащие продукты мясо птицы бета-каротин антиоксидантные свойства chicken “popcorn” technology carotene containing materials meat containing products poultry meat beta-carotene anti-oxidant characteristics |
|
Description |
Стаття присвячена питанню підвищення функціональних даних м’ясомістких продуктів шляхом комбінування м’яса птиці та рослинної сировини. Запропоновано використання каротиновмісної сировини — моркви і гарбуза, в технології курячого «попкорну». Статья посвящена вопросу повышения функциональных данных мясосодержащих продуктов путем комбинирования мяса птицы и растительного сырья. Предложено использование каротиносодержащего сырья - моркови и тыквы, в технологии куриного «попкорна».The article deals with the problem of improving functional capabilities of the meat containing products by means of combining poultry meat and vegetative raw materials. The use of carotene containing materials such as carrots and pumpkins in the chicken “popcorn” technology was suggested.
|
|
Date |
2013-10-22T10:46:05Z
2013-10-22T10:46:05Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Задорожній, В. В. інноваційні технології напівфабрикатів кулінарних з м’яса птиці / В. В. Задорожній, В. М. Пасічний, М. М. Іванова, А. М. Гередчук // Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79-я МНК. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 352-353.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10555 |
|
Language |
other
|
|