Запис Детальніше

Інноваційні технології напівфабрикатів кулінарних з м’яса птиці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні технології напівфабрикатів кулінарних з м’яса птиці
Инновационные технологии кулинарных полуфабрикатов из мяса птицы
Innovation technology of culinary half-finished products produced from poultry meat
 
Creator Задорожній, В. В.
Задорожний, В. В.
Zadorozhniy, V.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Іванова, М. М.
Иванова, М. М.
Ivanova, M.
Гередчук, А. М.
Гередчук, А. М.
Geredchuk, A.
 
Subject антиоксидантні властивості
каротиновмісна сировина
м'ясомісткі продукти
м’ясо птиці
бета-каротин
технологія курячого «попкорну»
технология куриного «попкорна»
каротиносодержащее сырье
мясосодержащие продукты
мясо птицы
бета-каротин
антиоксидантные свойства
chicken “popcorn” technology
carotene containing materials
meat containing products
poultry meat
beta-carotene
anti-oxidant characteristics
 
Description Стаття присвячена питанню підвищення функціональних даних м’ясомістких продуктів шляхом комбінування м’яса птиці та рослинної сировини. Запропоновано використання каротиновмісної сировини — моркви і гарбуза, в технології курячого «попкорну». Статья посвящена вопросу повышения функциональных данных мясосодержащих продуктов путем комбинирования мяса птицы и растительного сырья. Предложено использование каротиносодержащего сырья - моркови и тыквы, в технологии куриного «попкорна».The article deals with the problem of improving functional capabilities of the meat containing products by means of combining poultry meat and vegetative raw materials. The use of carotene containing materials such as carrots and pumpkins in the chicken “popcorn” technology was suggested.
 
Date 2013-10-22T10:46:05Z
2013-10-22T10:46:05Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Задорожній, В. В. інноваційні технології напівфабрикатів кулінарних з м’яса птиці / В. В. Задорожній, В. М. Пасічний, М. М. Іванова, А. М. Гередчук // Наукові здобутки молоді  вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79-я МНК. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 352-353.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10555
 
Language other