Запис Детальніше

Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom half-finished product

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom half-finished product
Удосконалення технології м’ясних і м’ясомістких продуктів з використанням грибного напівфабрикату
Совершенствование технологии мясных и мясосодержащих продуктов с использованием грибного полуфабриката
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Ястреба, Ю. А.
Ястреба, Ю. А.
Yastreba, J.
Герман, Н. В.
Герман, Н. В.
Herman, N. V.
Гередчук, А. М.
Гередчук, А. М.
Geredchuk, A.
 
Subject product safety
technology
powder-like half-finished products from mushrooms
meat and meat containing products
безпека продукції
технологія
грибний порошкоподібний напівфабрикат
м'ясні та м'ясомісткі продукти
безопасность продукции
технология
грибной порошкообразный полуфабрикат
мясные и мясосодержащие продукты
 
Description The article is devoted to the aspects of scientific research and working out the technology of powder-like intermediate product and structured intermediate product from oyster mushrooms. The results of the using half-finished products from mushrooms in the technology of combined meat products and pastes of improved food quality were represented.Стаття присвячена аспектам наукового обґрунтування та розроблення технології порошкоподібного і структурованого напівфабрикату з грибів глива звичайна. Представлено результати наукових досліджень використання грибних напівфабрикатів в технології комбінованих м’ясопродуктів та паштетів підвищеної харчової цінності.Статья посвящена аспектам научного обоснования и разработке технологии порошкообразного и структурированного полуфабриката из грибов вешенка обыкновенная. Представлены результаты научных исследований использования грибных полуфабрикатов в технологии комбинированных мясопродуктов и паштетов повышенной пищевой ценности.
 
Date 2013-10-22T10:46:35Z
2013-10-22T10:46:35Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Improvement of the technology of meat and meat containing products using intermediate product from mushroom / V. Pasichniy, Y. Yastreba, N. Herman, A. Geredchuk // Тhe Second North and East European Congress on Food, May 26-29 2013y. - К.: NUFT, 2013 y. – P. 92.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10557
 
Language other