Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom half-finished product
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom half-finished product
Удосконалення технології м’ясних і м’ясомістких продуктів з використанням грибного напівфабрикату Совершенствование технологии мясных и мясосодержащих продуктов с использованием грибного полуфабриката |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Ястреба, Ю. А. Ястреба, Ю. А. Yastreba, J. Герман, Н. В. Герман, Н. В. Herman, N. V. Гередчук, А. М. Гередчук, А. М. Geredchuk, A. |
|
Subject |
product safety
technology powder-like half-finished products from mushrooms meat and meat containing products безпека продукції технологія грибний порошкоподібний напівфабрикат м'ясні та м'ясомісткі продукти безопасность продукции технология грибной порошкообразный полуфабрикат мясные и мясосодержащие продукты |
|
Description |
The article is devoted to the aspects of scientific research and working out the technology of powder-like intermediate product and structured intermediate product from oyster mushrooms. The results of the using half-finished products from mushrooms in the technology of combined meat products and pastes of improved food quality were represented.Стаття присвячена аспектам наукового обґрунтування та розроблення технології порошкоподібного і структурованого напівфабрикату з грибів глива звичайна. Представлено результати наукових досліджень використання грибних напівфабрикатів в технології комбінованих м’ясопродуктів та паштетів підвищеної харчової цінності.Статья посвящена аспектам научного обоснования и разработке технологии порошкообразного и структурированного полуфабриката из грибов вешенка обыкновенная. Представлены результаты научных исследований использования грибных полуфабрикатов в технологии комбинированных мясопродуктов и паштетов повышенной пищевой ценности.
|
|
Date |
2013-10-22T10:46:35Z
2013-10-22T10:46:35Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Improvement of the technology of meat and meat containing products using intermediate product from mushroom / V. Pasichniy, Y. Yastreba, N. Herman, A. Geredchuk // Тhe Second North and East European Congress on Food, May 26-29 2013y. - К.: NUFT, 2013 y. – P. 92.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10557 |
|
Language |
other
|
|