Запис Детальніше

Перспективи використання гарбуза в харчовій промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання гарбуза в харчовій промисловості
Перспективы использования тыквы в пищевой промышленности
Prospects of a pumpkin use in the food industry
 
Creator Плахотін, В. Я.
Плахотин, В. Я.
Plakhotin, V.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Коваленко, А. М.
Коваленко, А. М.
Kovalenko, A. M.
 
Subject м’ясо-рослинні консерви
м'ясні і м'ясомісткі продукти
гарбуз
каротиноїди
пектин
збагачені харчові продукти
мясо-растительные консервы
мясные и мясосодержащие продукты
тыква
каротиноиды
пектин
обогащенные пищевые продукты
canned meat and vegetables
meat and meat containing products
pumpkin
carotenoid
pectin
enriched food products
 
Description У статті дана оцінка гарбузу, як цінній місцевій сировині, та обґрунтовано доцільність його використання при створенні збагачених харчових продуктів. Проаналізовано перспективи введення гарбуза в технологію м’ясо-рослинних консервів других страв та м'ясомістких продуктів. В статье дана оценка тыкве, как ценному местному сырью, и обоснована целесообразность его использования при создании обогащенных пищевых продуктов. Проанализированы перспективы введения тыквы в технологию мясо-растительных консервов вторых блюд и мясосодержащих продуктов.The estimation of a pumpkin as a valuable local agricultural raw material was given and the expediency of using a pumpkin in the producing food products was proved. The prospects of using a pumpkin in the technology of canned meat and vegetables of other dishes and meat containing products were analyzed.
 
Date 2013-10-22T10:46:49Z
2013-10-22T10:46:49Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Плахотін, В. Я. Перспективи використання гарбуза у харчовій промисловості / В. Я. Плахотін, В. М. Пасічний, А. М. Коваленко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. наук. праць молодих учених, аспір. та студентів за матеріалами V ВНПК, 6 лиспоп. 2012 р. – Одеса: ОНАХТ, 2012. - Т. 2. – С. 79.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10558
 
Language other