Перспективи використання гарбуза в харчовій промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання гарбуза в харчовій промисловості
Перспективы использования тыквы в пищевой промышленности Prospects of a pumpkin use in the food industry |
|
Creator |
Плахотін, В. Я.
Плахотин, В. Я. Plakhotin, V. Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Коваленко, А. М. Коваленко, А. М. Kovalenko, A. M. |
|
Subject |
м’ясо-рослинні консерви
м'ясні і м'ясомісткі продукти гарбуз каротиноїди пектин збагачені харчові продукти мясо-растительные консервы мясные и мясосодержащие продукты тыква каротиноиды пектин обогащенные пищевые продукты canned meat and vegetables meat and meat containing products pumpkin carotenoid pectin enriched food products |
|
Description |
У статті дана оцінка гарбузу, як цінній місцевій сировині, та обґрунтовано доцільність його використання при створенні збагачених харчових продуктів. Проаналізовано перспективи введення гарбуза в технологію м’ясо-рослинних консервів других страв та м'ясомістких продуктів. В статье дана оценка тыкве, как ценному местному сырью, и обоснована целесообразность его использования при создании обогащенных пищевых продуктов. Проанализированы перспективы введения тыквы в технологию мясо-растительных консервов вторых блюд и мясосодержащих продуктов.The estimation of a pumpkin as a valuable local agricultural raw material was given and the expediency of using a pumpkin in the producing food products was proved. The prospects of using a pumpkin in the technology of canned meat and vegetables of other dishes and meat containing products were analyzed.
|
|
Date |
2013-10-22T10:46:49Z
2013-10-22T10:46:49Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Плахотін, В. Я. Перспективи використання гарбуза у харчовій промисловості / В. Я. Плахотін, В. М. Пасічний, А. М. Коваленко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. наук. праць молодих учених, аспір. та студентів за матеріалами V ВНПК, 6 лиспоп. 2012 р. – Одеса: ОНАХТ, 2012. - Т. 2. – С. 79.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10558 |
|
Language |
other
|
|