Запис Детальніше

Композиція для виробництва соусів (Патент на корисну модель № 53551)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Композиція для виробництва соусів (Патент на корисну модель № 53551)
Композиция для производства соусов (Патент на полезную модель № 53551)
Arrangement for making sauces (Patent for useful model № 53551)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Ястреба, Ю. А.
Ястреба, Ю. А.
Yastreba, J.
 
Subject бульйон
грибна сировина
соуси
глива звичайна
бульон
грибное сырье
соусы
вешенка обыкновенная
oyster mushroom
mushroom raw materials
sauces
 
Description Розроблено композицію для виробництва соусів, яка включає водну фазу, грибну сировину, рослинні наповнювачі, прянощі, яка відрізняється тим, що як водну фазу використовують бульйон, як грибну сировину – порошкоподібний напівфабрикат з грибів глива звичайна, як жирову сировину – вершки тваринні або рослинні, рослинні наповнювачі – крохмаль картопляний або кукурудзяний або борошно пшеничне, як прянощі – цибулю сушену, моркву сушену, гірчичний порошок та додатково містить сіль кухонну, цукор і суміш спецій, у наступному рецептурному співвідношенні, мас. %:
бульйон 73,5-78,5
порошкоподібний грибний напівфабрикат
з грибів глива звичайна 2,5-7,5
вершки 10 % тваринні або рослинні 5,0-16,0
цибуля смажена 0,1-1,5
морква сушена 0,1-1,5
крохмаль картопляний або кукурудзяний
або борошно пшеничне 0,1-0,4
сіль кухонна 1,1-1,4
суміш спецій 0,1-0,4
Разработано композицию для производства соусов, которая включает водную фазу, грибное сырье, растительные наполнители, пряности, которая отличается тем, что как водную фазу используют бульон, как грибную сырье - порошкообразный полуфабрикат из грибов вешенка обыкновенная, как жировое сырье - сливки животные или растительные, растительные наполнители - крахмал картофельный или кукурузный или мука пшеничная, как пряности - лук сушеный, морковь сушеную, горчичный порошок и дополнительно содержит соль поваренную, сахар и смесь специй, в следующем рецептурном соотношении, мас . % :
бульон 73,5-78,5
порошкообразный грибной полуфабрикат
из грибов вешенка обыкновенная 2,5-7,5
сливки 10 % животные или растительные 5,0-16,0
лук жареный 0,1-1,5
морковь сушеная 0,1-1,5
крахмал картофельный или кукурузный
или мука пшеничная 0,1-0,4
соль поваренная 1,1-1,4
смесь специй 0,1-0,4
Have been developed а composition for the manufacture of sauces, which includes water phase, mushroom raw materials vegetable fillers, spices. This composition is characterized in that the water phase using broth, as raw mushroom - powdered semi finished from mushrooms oyster mushroom, as fatty material - animal or vegetable cream, vegetable filling - potato starch or corn or wheat flour, as spices - dried onions, dried carrots, mustard powder. This composition further comprises a salt, sugar and spice mix, next ratio, %:
broth 73,5-78,5
powdered mushrooms semi-finished
from oyster mushroom 2,5-7,5
cream 10% animal or vegetable 5,0-16,0
fried onions 0,1-1,5
dried carrots 0,1-1,5
potato starch or corn
or wheat flour 0,1-0,4
salt 1,1-1,4
spice mix 0,1-0,4
 
Date 2013-10-22T11:10:49Z
2013-10-22T11:10:49Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Патент на корисну модель № 53551 UA, МПК A23L 1/39 (2009) Композиція для виробництва соусів / Пасічний В. М., Ястреба Ю. А. ; патентовласник Полтавський університет споживчої кооперації України. - № u 201004251 ; заявл. 12.04.2010 ; опубл. 11.10.2010, Бюл. № 19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10560
 
Language other