Композиція для виробництва соусів (Патент на корисну модель № 53551)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Композиція для виробництва соусів (Патент на корисну модель № 53551)
Композиция для производства соусов (Патент на полезную модель № 53551) Arrangement for making sauces (Patent for useful model № 53551) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Ястреба, Ю. А. Ястреба, Ю. А. Yastreba, J. |
|
Subject |
бульйон
грибна сировина соуси глива звичайна бульон грибное сырье соусы вешенка обыкновенная oyster mushroom mushroom raw materials sauces |
|
Description |
Розроблено композицію для виробництва соусів, яка включає водну фазу, грибну сировину, рослинні наповнювачі, прянощі, яка відрізняється тим, що як водну фазу використовують бульйон, як грибну сировину – порошкоподібний напівфабрикат з грибів глива звичайна, як жирову сировину – вершки тваринні або рослинні, рослинні наповнювачі – крохмаль картопляний або кукурудзяний або борошно пшеничне, як прянощі – цибулю сушену, моркву сушену, гірчичний порошок та додатково містить сіль кухонну, цукор і суміш спецій, у наступному рецептурному співвідношенні, мас. %: бульйон 73,5-78,5 порошкоподібний грибний напівфабрикат з грибів глива звичайна 2,5-7,5 вершки 10 % тваринні або рослинні 5,0-16,0 цибуля смажена 0,1-1,5 морква сушена 0,1-1,5 крохмаль картопляний або кукурудзяний або борошно пшеничне 0,1-0,4 сіль кухонна 1,1-1,4 суміш спецій 0,1-0,4 Разработано композицию для производства соусов, которая включает водную фазу, грибное сырье, растительные наполнители, пряности, которая отличается тем, что как водную фазу используют бульон, как грибную сырье - порошкообразный полуфабрикат из грибов вешенка обыкновенная, как жировое сырье - сливки животные или растительные, растительные наполнители - крахмал картофельный или кукурузный или мука пшеничная, как пряности - лук сушеный, морковь сушеную, горчичный порошок и дополнительно содержит соль поваренную, сахар и смесь специй, в следующем рецептурном соотношении, мас . % : бульон 73,5-78,5 порошкообразный грибной полуфабрикат из грибов вешенка обыкновенная 2,5-7,5 сливки 10 % животные или растительные 5,0-16,0 лук жареный 0,1-1,5 морковь сушеная 0,1-1,5 крахмал картофельный или кукурузный или мука пшеничная 0,1-0,4 соль поваренная 1,1-1,4 смесь специй 0,1-0,4 Have been developed а composition for the manufacture of sauces, which includes water phase, mushroom raw materials vegetable fillers, spices. This composition is characterized in that the water phase using broth, as raw mushroom - powdered semi finished from mushrooms oyster mushroom, as fatty material - animal or vegetable cream, vegetable filling - potato starch or corn or wheat flour, as spices - dried onions, dried carrots, mustard powder. This composition further comprises a salt, sugar and spice mix, next ratio, %: broth 73,5-78,5 powdered mushrooms semi-finished from oyster mushroom 2,5-7,5 cream 10% animal or vegetable 5,0-16,0 fried onions 0,1-1,5 dried carrots 0,1-1,5 potato starch or corn or wheat flour 0,1-0,4 salt 1,1-1,4 spice mix 0,1-0,4 |
|
Date |
2013-10-22T11:10:49Z
2013-10-22T11:10:49Z 2010 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент на корисну модель № 53551 UA, МПК A23L 1/39 (2009) Композиція для виробництва соусів / Пасічний В. М., Ястреба Ю. А. ; патентовласник Полтавський університет споживчої кооперації України. - № u 201004251 ; заявл. 12.04.2010 ; опубл. 11.10.2010, Бюл. № 19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10560 |
|
Language |
other
|
|