Запис Детальніше

Спосіб виробництва м’ясних паштетів (Патент на корисну модель № 53538)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва м’ясних паштетів (Патент на корисну модель № 53538)
Способ производства мясных паштетов (Патент на полезную модель № 53538)
Method of producing meat pates (Patent for useful model № 53538)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Ястреба, Ю. А.
Ястреба, Ю. А.
Yastreba, J.
 
Subject паштет
грибний порошок
паштет
грибной порошок
pie
mushroom powder
 
Description Спосіб виробництва мясних паштетів, що включає підготовку мясної сировини, подрібнення, соління, приготування фаршу, формування, термічну обробку, який відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається вуглеводний препарат за який використовують тонко подрібнений грибний порошок з наступним рецептурним співвідношенням, у %:
м'ясообрізь яловича варена 20,0-30,0
шкурка свиняча варена у вигляді білково-жирової емульсії 15,5-20,5
шпик 15,0-20,5
печінка бланшована 15,0-20,0
грибний порошок 2,5-7,5
цибуля смажена 5,0-10,0
соєвий білковий концентрат або соєве борошно 2,0-4,0
бульйон 10,0-40,0
Способ производства мясных паштетов, который включает подготовку мясного сырья, измельчения, соления, приготовления фарша, формирования, термическую обработку, который отличается тем, что на стадии приготовления фарша добавляется углеводный препарат за который используют тонко измельченный грибной порошок с последующим рецептурным соотношением , в% :
Мясная обрезь говяжья вареная 20,0-30,0
шкурка свиная вареная в виде белково - жировой эмульсии 15,5-20,5
шпик 15,0-20,5
печень бланшированная 15,0-20,0
грибной порошок 2,5-7,5
лук жареный 5,0-10,0
соевый белковый концентрат или соевая мука 2,0-4,0
бульон 10,0-40,0
A method of preparing meat pates includes preparation meat raw materials, grinding, salting, cooking stuffing, forming, heat treatment. It is characterized in that in step cooking meat added hydrocarbon preparation (mushroom powder) in the following ratio of components, %:
Meat cooked beef trimming 20,0-30,0
Grinding pork cooked in a protein-fat emulsion 15,5-20,5
Fat 15,0-20,5
Liver blanched 15,0-20,0
Mushroom powder 2,5-7,5
Onions fried 5,0-10,0
Soy protein concentrate or soy flour 2,0-4,0
Broth 10,0-40,0
 
Date 2013-10-22T11:10:32Z
2013-10-22T11:10:32Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Патент на корисну модель № 53538 UA, МПК A23L 1/317 (2009) Спосіб виробництва м’ясних паштетів / Пасічний В. М., Ястреба Ю. А. ; патентовласник Полтавський університет споживчої кооперації України. – № u 201004182 ; заявл. 12.04.2010 ; опубл. 11.10.2010, Бюл. № 19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10559
 
Language other