Стан інноваційної діяльності харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стан інноваційної діяльності харчової промисловості
Состояние инновационной деятельности пищевой промышленности Status of the food industry innovation |
|
Creator |
Федулова, І. В.
Федулова, И. В. Fedulova, I. |
|
Subject |
инноваційна діяльність
инновационная деятельность innovative activities, food харчова промисловість пищевая промышленность |
|
Description |
В статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості і її місце в промисловості України і розкриваються основні проблеми її інноваційного розвитку. Також виявляються задачі, вирішення яких є необхідною передумовою інноваційного розвитку харчової промисловості.
В статье рассматривается современное состояние и основные тенденции инновационной деятельности предприятий пищевой промышленности и ее место в промышленности Украины, и раскрываются основные проблемы ее инновационного развития. Также выявляются задачи, решение которых необходимо для инновационного развития пищевой промышленности. In the article the modern consisting and basic tendencies of innovative activity of enterprises of food industry and its place is probed of industry of Ukraine and basic problems open up it innovative development. Tasks a decision of which is necessary pre-condition of innovative development of food industry appear also. |
|
Date |
2012-06-18T10:00:30Z
2012-06-18T10:00:30Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рашевська, Т. О. Стан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Економічний форум. -2011. - №2. – С. 41-53.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1638 |
|
Language |
other
|
|