Запис Детальніше

Стан інноваційної діяльності харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стан інноваційної діяльності харчової промисловості
Состояние инновационной деятельности пищевой промышленности
Status of the food industry innovation
 
Creator Федулова, І. В.
Федулова, И. В.
Fedulova, I.
 
Subject инноваційна діяльність
инновационная деятельность
innovative activities, food
харчова промисловість
пищевая промышленность
 
Description В статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості і її місце в промисловості України і розкриваються основні проблеми її інноваційного розвитку. Також виявляються задачі, вирішення яких є необхідною передумовою інноваційного розвитку харчової промисловості.
В статье рассматривается современное состояние и основные тенденции инновационной деятельности предприятий пищевой промышленности и ее место в промышленности Украины, и раскрываются основные проблемы ее инновационного развития. Также выявляются задачи, решение которых необходимо для инновационного развития пищевой промышленности.
In the article the modern consisting and basic tendencies of innovative activity of enterprises of food industry and its place is probed of industry of Ukraine and basic problems open up it innovative development. Tasks a decision of which is necessary pre-condition of innovative development of food industry appear also.
 
Date 2012-06-18T10:00:30Z
2012-06-18T10:00:30Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Рашевська, Т. О. Стан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Економічний форум. -2011. - №2. – С. 41-53.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1638
 
Language other