Запис Детальніше

Стан і тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стан і тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України
Состояние и тенденции инновационной деятельности пищевой промышленности Украины
Status and trends of innovation food industry Ukraine
 
Creator Левченко, Ю. Г.
Левченко, Ю. Г.
Levchenko, J.
 
Subject інноваційна діяльність
инновационная деятельность
innovation
інновації
інноваційні процеси
инновации
инновационные процессы
innovation activity
 
Description В статті розглянуто стан інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості за 2001-2004 роки, проблеми та можливі шляхи їх вирішення.
В статье рассмотрены состояние инновационной деятельности предприятий пищевой промышленности за 2001-2004 годы, проблемы и возможные пути их решения.
The article considers the state of innovation of the food industry for 2001-2004, problems and possible solutions.
 
Date 2012-07-04T13:07:04Z
2012-07-04T13:07:04Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Левченко, Ю. Г. Стан і тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України / Ю. Г. Левченко // Агроінком. – 2006. – № 9–10. – С. 22–27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2017
 
Language other