Стан і тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стан і тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України
Состояние и тенденции инновационной деятельности пищевой промышленности Украины Status and trends of innovation food industry Ukraine |
|
Creator |
Левченко, Ю. Г.
Левченко, Ю. Г. Levchenko, J. |
|
Subject |
інноваційна діяльність
инновационная деятельность innovation інновації інноваційні процеси инновации инновационные процессы innovation activity |
|
Description |
В статті розглянуто стан інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості за 2001-2004 роки, проблеми та можливі шляхи їх вирішення.
В статье рассмотрены состояние инновационной деятельности предприятий пищевой промышленности за 2001-2004 годы, проблемы и возможные пути их решения. The article considers the state of innovation of the food industry for 2001-2004, problems and possible solutions. |
|
Date |
2012-07-04T13:07:04Z
2012-07-04T13:07:04Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Левченко, Ю. Г. Стан і тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України / Ю. Г. Левченко // Агроінком. – 2006. – № 9–10. – С. 22–27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2017 |
|
Language |
other
|
|