Запис Детальніше

Стан білково-протеїназного комплексу тіста в умовах підвищеного тиску

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стан білково-протеїназного комплексу тіста в умовах підвищеного тиску
Состояние белково-протеиназного комплекса теста в условиях повышенного давления
The protein-proteinase complex of the dough under higher pressure
 
Creator Зарубіна, В. С.
Зарубина, В. С.
Zarubina, V.
Конончук, В. М.
Конончук, В. Н.
Kononchuk, V.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Бондаренко, Ю. В.
Бондаренко, Ю. В.
Bondarenko, J.
 
Subject підвищений тиск
повышенное давление
higher pressure
холодне екструзійне оброблення тіста
бродильно-формувальний агрегат
протеолітичні ферменти
білкові речовини
холодная экструзионная обработка теста
бродильно-формующий агрегат
протеолитические ферменты
белковые вещества
cold extrusion processing of the dough
fermenting-forming aggregate
proteinase
protein substances
 
Description Досліджено вплив підвищеного тиску на білково-протеїназний комплекс тіста. Встановлено, що в зазначених умовах накопичується більше водорозчинного білка в тісті та підвищується активність протеолітичних ферментів.

Исследовано влияние повышенного давления на белково-протеиназный комплекс теста. Установлено, что в указанных условиях накапливается больше водорастворимого белка в тесте и повышается активность протеолитических ферментов.

It was investigated the influence of higher pressure on the protein-proteinase complex of the dough. It was determined that in the noted conditions accumulates more water-soluble protein in the dough and increases the activity of proteinase.
 
Date 2012-09-24T22:36:34Z
2012-09-24T22:36:34Z
2012
 
Identifier Зубченко, В. С. Стан білково-протеїназного комплексу тіста в умовах підвищеного тиску / В. С. Зарубіна, В. М. Конончук, Л. Ю. Арсеньєва, Ю. В. Бондаренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : програма і матеріали 78-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2 - 3 квітня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 74 - 75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2955
 
Language uk_UK