Запис Детальніше

Стабілізація якості ковбасних виробів. Інтенсивні технології потребують легалізації

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стабілізація якості ковбасних виробів. Інтенсивні технології потребують легалізації
Стабилизация качества колбасных изделий. Интенсивные технологии нуждаются в легализации
Stabilizing of quality of sausage wares. Intensive technologies need legalization
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject харчові добавки
нормативна документація
ковбасні вироби
якість
пищевые добавки
нормативная документация
колбасные изделия
качество
nutritional supplements
normative documentation
sausages
quality
 
Description Всі ковбасні вироби повинні виготовлятися відповідно до діючої нормативно-технологічної документації. Обмеження або заборона використання тих, чи інших добавок, а також технологія виробництва повинна забезпечувати в першу чергу безпечність продукту для харчування і реальну відповідність маркування складу м¢ясопродуктів. Все колбасные изделия должны изготовляться в соответствии с действующей нормативно технологической документацией. Ограничение или запрещение использования тех, или других добавок, а также технология производства должна обеспечивать в первую очередь безопасность продукта для питания и реальное соответствие маркировки состава мясопродуктов.All meat products must be manufactured in accordance with current regulatory documentation. Restriction or prohibition of the use of those or other additives, as well as production technology should provide in the first place the food safety of the product and the actual compliance labeling of meat products.
 
Date 2013-10-21T14:10:36Z
2013-10-21T14:10:36Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Стабілізація якості ковбасних виробів. Інтенсивні технології потребують легалізації / В. М. Пасічний // Мясное дело. - 2006. - № 8. - С. 46-47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10522
 
Language other