Стабілізація якості ковбасних виробів. Інтенсивні технології потребують легалізації
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стабілізація якості ковбасних виробів. Інтенсивні технології потребують легалізації
Стабилизация качества колбасных изделий. Интенсивные технологии нуждаются в легализации Stabilizing of quality of sausage wares. Intensive technologies need legalization |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
харчові добавки
нормативна документація ковбасні вироби якість пищевые добавки нормативная документация колбасные изделия качество nutritional supplements normative documentation sausages quality |
|
Description |
Всі ковбасні вироби повинні виготовлятися відповідно до діючої нормативно-технологічної документації. Обмеження або заборона використання тих, чи інших добавок, а також технологія виробництва повинна забезпечувати в першу чергу безпечність продукту для харчування і реальну відповідність маркування складу м¢ясопродуктів. Все колбасные изделия должны изготовляться в соответствии с действующей нормативно технологической документацией. Ограничение или запрещение использования тех, или других добавок, а также технология производства должна обеспечивать в первую очередь безопасность продукта для питания и реальное соответствие маркировки состава мясопродуктов.All meat products must be manufactured in accordance with current regulatory documentation. Restriction or prohibition of the use of those or other additives, as well as production technology should provide in the first place the food safety of the product and the actual compliance labeling of meat products.
|
|
Date |
2013-10-21T14:10:36Z
2013-10-21T14:10:36Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Стабілізація якості ковбасних виробів. Інтенсивні технології потребують легалізації / В. М. Пасічний // Мясное дело. - 2006. - № 8. - С. 46-47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10522 |
|
Language |
other
|
|