Xanthan gum using in the mayonnaise technology producing
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Xanthan gum using in the mayonnaise technology producing
Использование ксантановой камеди в производстве майонеза Використання ксантанової камеді у виробництві майонезу |
|
Creator |
Бахмач, В. О.
Бахмач, В. А. Bakhmach, V. Бабенко, В. І. Бабенко, В. И. Babenko, V. Белецький, Д. Белецкий, Д. Beletsky, D. |
|
Subject |
stability
rheology viscosity synergy galactomannan реологию стабільність реологію галактоманнана синергізм в'язкість вязкость синергизм галактоманнан стабильность |
|
Description |
Low levels of xanthan gum provide high viscosity in mayonnaise at acid and neutral pH. Viscosity is also stabile to temperature changes and due to this provides long-term storage. Xanthan gum can be used to partially replace starch to improve heat stability and give a cleaner, less pasty mouthfeel. Typically xanthan is used at a concentration of 0.2±0.4%. Низкие уровни ксантановой камеди обеспечивает высокую вязкость в майонезе в кислых и нейтральных рН. Вязкость также стабильна к изменениям температуры и за счет этого обеспечивает долгосрочное хранение. Ксантановая камедь может быть использована для частичной замены крахмала, для улучшения термостойкости и даст чистые, менее пастообразные ощущение во рту. Обычно ксантановая камедь используется в концентрации0,2± 0,4%. Низькі рівні ксантанової камеді забезпечує високу в'язкість в майонезі в кислих і нейтральних рН. В'язкість також стабільна до змін температури і за рахунок цього забезпечує довгострокове зберігання. Ксантанова камедь може бути використана для часткової заміни крохмалю, для поліпшення термостійкого дасть чисті, менш пастоподібні відчуття в роті. Зазвичай ксантанова камедь використовується в концентраціі0, 2 ± 0,4%. |
|
Date |
2013-10-23T11:45:39Z
2013-10-23T11:45:39Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Bakhmach, V. Xanthan gum using in the mayonnaise technology producing / V. Bakhmach, V. Babenko, D. Beletsky // The Second North and East European Congresson Food, 26-29 may 2013. – Ukraine, Kyiv: - 2013. – Р. 228.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10580 |
|
Language |
other
|
|