Запис Детальніше

Xanthan gum using in the mayonnaise technology producing

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Xanthan gum using in the mayonnaise technology producing
Использование ксантановой камеди в производстве майонеза
Використання ксантанової камеді у виробництві майонезу
 
Creator Бахмач, В. О.
Бахмач, В. А.
Bakhmach, V.
Бабенко, В. І.
Бабенко, В. И.
Babenko, V.
Белецький, Д.
Белецкий, Д.
Beletsky, D.
 
Subject stability
rheology
viscosity
synergy
galactomannan
реологию
стабільність
реологію
галактоманнана
синергізм
в'язкість
вязкость
синергизм
галактоманнан
стабильность
 
Description Low levels of xanthan gum provide high viscosity in mayonnaise at acid and neutral pH. Viscosity is also stabile to temperature changes and due to this provides long-term storage. Xanthan gum can be used to partially replace starch to improve heat stability and give a cleaner, less pasty mouthfeel. Typically xanthan is used at a concentration of 0.2±0.4%.
Низкие уровни ксантановой камеди обеспечивает высокую вязкость в майонезе в кислых и нейтральных рН. Вязкость также стабильна к изменениям температуры и за счет этого обеспечивает долгосрочное хранение. Ксантановая камедь может быть использована для частичной замены крахмала, для улучшения термостойкости и даст чистые, менее пастообразные ощущение во рту. Обычно ксантановая камедь используется в концентрации0,2± 0,4%.
Низькі рівні ксантанової камеді забезпечує високу в'язкість в майонезі в кислих і нейтральних рН. В'язкість також стабільна до змін температури і за рахунок цього забезпечує довгострокове зберігання. Ксантанова камедь може бути використана для часткової заміни крохмалю, для поліпшення термостійкого дасть чисті, менш пастоподібні відчуття в роті. Зазвичай ксантанова камедь використовується в концентраціі0, 2 ± 0,4%.
 
Date 2013-10-23T11:45:39Z
2013-10-23T11:45:39Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Bakhmach, V. Xanthan gum using in the mayonnaise technology producing / V. Bakhmach, V. Babenko, D. Beletsky // The Second North and East European Congresson Food, 26-29 may 2013. – Ukraine, Kyiv: - 2013. – Р. 228.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10580
 
Language other