Технология майонеза на основе натуральных рецептурных компонентов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технология майонеза на основе натуральных рецептурных компонентов
Технологія майонезів на основі натуральних рецептурних компонентів Technology mayonnaise based on natural components of prescription |
|
Creator |
Бахмач, В. О.
Бахмач, В. А. Bakhmach, V. Бабенко, В. І. Бабенко, В. И. Babenko, V. Манк, В. В. Манк, В. В. Mank, V. Салай, І. В. Салай, И. В. Salay, I. |
|
Subject |
стабилизатор
физиологическую ценность лаборатория масло эмульгатор стабілізатор лабораторія физіологічна цінність олія емульгатор stabilizer physiological value laboratory oil emulsifiers |
|
Description |
В лаборатории Национального Университета Пищевых Технологий проводятся исследования по разработке технологий использования натуральных компонентов в производстве майонезов. В качестве эмульгатора, широко используются яйцепродукты. Кроме растительного масла и воды в состав майонеза входят эмульгаторы, стабилизаторы, вкусовые и другие пищевые добавки, придающие майонезу вкусовые и ароматические свойства, а также пищевую и физиологическую ценность. У лабораторії Національного Університету Харчових Технологій проводяться дослідження з розробки технологій використання натуральних компонентів у виробництві майонезів. В якості емульгатора, широко використовуються яйцепродукти. Крім рослинного масла і води до складу майонезу входять емульгатори, стабілізатори, смакові та інші харчові добавки, що надають майонезу смакові і ароматичні властивості, а також харчову та фізіологічну цінність. In the laboratory ofthe National Universityof Food Technologiesconducted research onthe development oftechnologies for the useof natural ingredientsin the productionof mayonnaise. Asemulsifier, widely usedegg products. Besidesof vegetable oiland waterin themayonnaiseareemulbgatory, stabilizers, flavoring and otherfood additivesgivingmayonnaiseflavor and aroma, as well as physiological and nutritional value. |
|
Date |
2013-10-23T11:46:47Z
2013-10-23T11:46:47Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Технология майонеза на основе натуральных рецептурных компонентов / В. А. Бахмач, В. И. Бабенко, В. В. Манк, И. В. Салай // Инновационные технологии в пищевой промышленности : материалы XI Междунар. науч. - практ. конф., 3-4 октября 2012 г.– Минск, 2012. – С. 151-156.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10581 |
|
Language |
other
|
|