Запис Детальніше

Створення бази знань з методів конторолю якості харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Створення бази знань з методів конторолю якості харчових продуктів
Создание базы знаний методов контроля качества пищевых продуктов
Creation a knowledge base methods food control
 
Creator Хлобистова, О. А.
Хлобыстова, О. А.
Khlobystova, O.
Обізюк, Н. І.
Обизюк, Н. И.
Obizyuk, N.
 
Subject інформаційно-довідкова система
вибір плану випробувань
якість
стандартизація
сертифікація продукції і систем якості
сертификация продукции и систем качества
выбор плана испытаний
качество
стандартизация
информационно-справочная система
product certification and quality systems
the choice of test plan
quality
standardization
information system
 
Description Описано створювану на кафедрі інформатики УДУХТ інформаційно-довідкову систему «Якість», яка містить докладну інформацію про чинні в Україні стандарти якості, про методики організації суцільного контролю продукції, сертифікацію продукції і систем якості, а також про вибір плану випробувань для контролю якості й програми для оброблення результатів випробувань. Описана создающаяся на кафедре информатики УГУПТ ынформационно-справочная система «Качество», в которой содержится подробная информация про действующие в Украине стандарты качества, про методики организации сплошного контроля продукции, сертификацию продукции и систем качества, а также про выбор плана испытаний для контроля качества и программ для обработки результатов испытаний. Described are created in the department of computer science UGUPT information-reference system "Quality", which contains detailed information about the current quality standards in Ukraine, about the methods of the organization complete control products, product certification and quality systems, as well as about the choice of test plans for quality control and program processing the test results.
 
Date 2013-09-30T12:50:36Z
2013-09-30T12:50:36Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Хлобистова, О. А. Створення бази знань з методів конторолю якості харчових продуктів / О. А. Хлобистова, Н. І. Обізюк // Харчова промисловість. - Київ : УДУХТ, 2001. – № 1 (46). - С. 64-65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10010
 
Language other