Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності
Разработка технологии купажированных животно-растительных жиров повышенной пищевой ценности The technology blended animal-vegetable fat high nutritional value |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. Радзієвська, І. Г. Радзиевская, И. Г. Radzievska, I. |
|
Subject |
паштет
мясний фарш технологія купажовані жири олія паштет технология мясной фарш купажированные жиры масло pate meat stuffing technology blended oils butter |
|
Description |
У статті запропонована розробка технологій купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності, на основі чого розроблено патент, вироблено та апробовано продукт на виробництві. В статье предложена разработка технологий купажированных животно-растительных жиров повышенной пищевой ценности, на основе чего разработано патент, произведено и апробирована продукт на производстве. In the article the development of technologies blended animal-vegetable fats increased nutritional value, based on which a patent is designed, produced and tested the product in the workplace. |
|
Date |
2013-10-24T10:35:47Z
2013-10-24T10:35:47Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пешук, Л. В. Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності / Л. В. Пешук, І. Г. Радзієвська // Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки НУХТ. - 2008. – С. 23-24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10591 |
|
Language |
other
|
|