Запис Детальніше

Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності
Разработка технологии купажированных животно-растительных жиров повышенной пищевой ценности
The technology blended animal-vegetable fat high nutritional value
 
Creator Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Радзієвська, І. Г.
Радзиевская, И. Г.
Radzievska, I.
 
Subject паштет
мясний фарш
технологія
купажовані жири
олія
паштет
технология
мясной фарш
купажированные жиры
масло
pate
meat stuffing
technology
blended oils
butter
 
Description У статті запропонована розробка технологій купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності, на основі чого розроблено патент, вироблено та апробовано продукт на виробництві.
В статье предложена разработка технологий купажированных животно-растительных жиров повышенной пищевой ценности, на основе чего разработано патент, произведено и апробирована продукт на производстве.
In the article the development of technologies blended animal-vegetable fats increased nutritional value, based on which a patent is designed, produced and tested the product in the workplace.
 
Date 2013-10-24T10:35:47Z
2013-10-24T10:35:47Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Пешук, Л. В. Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності / Л. В. Пешук, І. Г. Радзієвська // Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки НУХТ. - 2008. – С. 23-24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10591
 
Language other