Напівфабрикати м’ясні кулінарні для харчування дітей шкільного віку ТУ У 15.1-02070938-064:2005
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Напівфабрикати м’ясні кулінарні для харчування дітей шкільного віку ТУ У 15.1-02070938-064:2005
Полуфабрикаты мясные кулинарные для питания детей школьного возраста ТУ У 15.1-02070938-064:2005 Semis cooking meals for school children TU 15.1-02070938-064:2005 |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. Українець, А. І. Украинец, А. И. Ukrainets, A. Крижова (Венглюк), Ю. П. Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. Топчій, О. А. Топчий, О. А. Topchiy, O. |
|
Subject |
дієтичні
технічні умови напівфабрикати рецептура зернові бобові диетические технические условия полуфабрикаты рецептура зерновые бобовые pulses beverages and specifications semi-finished products recipes cereals |
|
Description |
У статті наведено розроблено та затверджено технологічну інструкцію та технічні умови на напівфабрикати м’ясні кулінарні для харчування дітей шкільного віку, за результатом роботи отримано патент та розроблено рекомендації. В статье приведены разработан и утвержден технологическую инструкцию и технические условия на полуфабрикаты мясные кулинарные для питания детей школьного возраста, по результатам работы получен патент и разработаны рекомендации. In this article the developed and approved technological instructions and specifications for Semis cooking meals for school children, as a result of work a patent and recommendations. |
|
Date |
2013-10-24T10:35:56Z
2013-10-24T10:35:56Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Напівфабрикати м’ясні кулінарні для харчування дітей шкільного віку ТУ У 15.1-02070938-064:2005 / Л. В. Пешук, А. І. Українець, Ю. П. Крижова, О. А. Топчій // Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки НУХТ. - 2008. – С. 42 – 43.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10592 |
|
Language |
other
|
|