Запис Детальніше

Вивчення активності ферментних систем фаршу з прісноводної риби

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення активності ферментних систем фаршу з прісноводної риби
Изучение активности ферментных систем фарша из пресноводной рыбы
Study of enzymatic activity of minced freshwater fish
 
Creator Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
 
Subject ферментні системи
протеолітична активність
товстолоб
фарш
ферментные системы
протеолитическая активность
толстолобик
фарш
enzyme systems
proteolytic activity
carp
minced
 
Description У статті представлено хімічний склад фаршів з товстолоба білого та строкатого. Визначено протеолітичну активність ферментних систем фаршів. Її визначення для риб весняного вилову вищі, ніж осіннього, і становлять 0,086 од./г для білого і 0,062 од./г для строкатого товстолобу. З’ясовано, що після заморожування-розморожування фаршу активність протеолітичних ферментів підвищується.
В статье представлены химический состав фарша с толстолобика белого и пестрого. Определены протеолитическую активность ферментных систем фаршей. Ее определение для рыб весеннего вылова выше, чем осеннего, и составляют 0,086 ед. / г для белого и 0,062 ед. / г для пестрого толстолобика. Выяснено, что после замораживания-размораживания фарша активность протеолитических ферментов повышается.
The paper presents the chemical composition of minced carp and white spotted. Definitely proteolytic enzyme activity of ground meat. Her determination to catch fish spring higher than fall, and is 0,086 m. / G for white and 0,062 m. / G for colorful carp. It was found that after freezing-thawing meat proteolytic activity increases.
 
Date 2013-10-24T10:36:07Z
2013-10-24T10:36:07Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Пешук, Л. В. Вивчення активності ферментних систем фаршу з прісноводної риби / Л. В. Пешук // Наукові праці НУХТ. - Київ, 2013. - № 48. – С. 128-131.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10593
 
Language other