Запис Детальніше

How to improve competitiveness of food industry enterprises

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title How to improve competitiveness of food industry enterprises
Підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Повышение конкурентоспособности предприятий пищевой промышленности
 
Creator Заїнчковський, А. О.
Данькевич, О. Г.
Заинчковский, А. А.
Данькевич, А. Г.
Zainchkovskiy, A.
Dankevich, A.
 
Subject competitiveness
food industry enterprises
конкурентоспроможність
підприємства харчової промисловості
конкурентоспособность
предприятия пищевой промышленности
 
Date 2013-10-25T09:34:29Z
2013-10-25T09:34:29Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Dankevich, O. How to improve competitiveness of food industry enterprises / O. Dankevich, A. Zainchkovskyi // The second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013): Book of Abstracts, 26-29 May 2013 – K.: NUFT, 2013. – P. 91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10660
 
Language en