How to improve competitiveness of food industry enterprises
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
How to improve competitiveness of food industry enterprises
Підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості Повышение конкурентоспособности предприятий пищевой промышленности |
|
Creator |
Заїнчковський, А. О.
Данькевич, О. Г. Заинчковский, А. А. Данькевич, А. Г. Zainchkovskiy, A. Dankevich, A. |
|
Subject |
competitiveness
food industry enterprises конкурентоспроможність підприємства харчової промисловості конкурентоспособность предприятия пищевой промышленности |
|
Date |
2013-10-25T09:34:29Z
2013-10-25T09:34:29Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Dankevich, O. How to improve competitiveness of food industry enterprises / O. Dankevich, A. Zainchkovskyi // The second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013): Book of Abstracts, 26-29 May 2013 – K.: NUFT, 2013. – P. 91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10660 |
|
Language |
en
|
|