Запис Детальніше

Совершенствование технологи каротинсодержащих концентрированных соков

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Совершенствование технологи каротинсодержащих концентрированных соков
Вдосконалення технологій каротиновмістних концентрованих соків
Carotenoid concentrate juices processing improvement
 
Creator Bessarab, O.
Bandurenko, G.
Shutyuk, V.
Levkivska, T.
Бессараб, А. С.
Бандуренко, Г. М.
Шутюк, В. В.
Левковская, Т. Н.
Бессараб, О. С.
Бандуренко, Г. М.
Шутюк, В. В.
Левківська, Т. М.
 
Subject juice
concentration
process
carrots
apples
quality
nutritional value
сок
концентрирование
процесс
морковь
яблоки
качество
пищевая ценность
сік
концентрування
процес
морква
яблука
якість
харчова цінність
 
Description The work is devoted to the concentrated juice production possibility investigation with carrot application toexpand the product’s range with increased nutritional value. Attention is paid to the choice of optimal technology, the use of other ingredients and enriching additives and their impact on the quality of the final product. The paper presents the results of research, as well as the characteristics of finished products.The deep attention was devoted to the optimum technology choice and application of ingredients and enriching additives, their influences on final product quality. Results of researches, and ready-made products characteristics are given in work.
Работа посвящена исследованию возможности производства концентрированных соков с использованием моркови для расширения ассортимента продуктов повышенной пищевой ценности. Уделено внимание вопросам выбора оптимальной технологии, применению других ингредиентов и обогащающих добавок, их влияния на качество конечного продукта. В работе приведены результаты исследований, а также характеристики готовых продуктов.
Робота присвячена дослідженню можливості виробництва концентрованих соків з використанням моркви для розширення асортименту продуктів підвищеної харчової цінності. Приділено увагу питанням вибору оптимальної технології, застосування інших інгредієнтів і збагачують добавок, їх впливу на якість кінцевого продукту. У роботі наведені результати досліджень, а також характеристики готових продуктів.
 
Date 2013-10-25T09:02:32Z
2013-10-25T09:02:32Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Bessarab O. Carotenoid concentrate juices processing improvement/ Bessarab O., Bandurenko G., Shytyuk V, Levkivska T.// Scientific works.– Plovdiv: UFT Academic Publishing House.– 2013.– Т. LX.– P. 345-349.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10644