Совершенствование технологи каротинсодержащих концентрированных соков
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Совершенствование технологи каротинсодержащих концентрированных соков
Вдосконалення технологій каротиновмістних концентрованих соків Carotenoid concentrate juices processing improvement |
|
Creator |
Bessarab, O.
Bandurenko, G. Shutyuk, V. Levkivska, T. Бессараб, А. С. Бандуренко, Г. М. Шутюк, В. В. Левковская, Т. Н. Бессараб, О. С. Бандуренко, Г. М. Шутюк, В. В. Левківська, Т. М. |
|
Subject |
juice
concentration process carrots apples quality nutritional value сок концентрирование процесс морковь яблоки качество пищевая ценность сік концентрування процес морква яблука якість харчова цінність |
|
Description |
The work is devoted to the concentrated juice production possibility investigation with carrot application toexpand the product’s range with increased nutritional value. Attention is paid to the choice of optimal technology, the use of other ingredients and enriching additives and their impact on the quality of the final product. The paper presents the results of research, as well as the characteristics of finished products.The deep attention was devoted to the optimum technology choice and application of ingredients and enriching additives, their influences on final product quality. Results of researches, and ready-made products characteristics are given in work. Работа посвящена исследованию возможности производства концентрированных соков с использованием моркови для расширения ассортимента продуктов повышенной пищевой ценности. Уделено внимание вопросам выбора оптимальной технологии, применению других ингредиентов и обогащающих добавок, их влияния на качество конечного продукта. В работе приведены результаты исследований, а также характеристики готовых продуктов. Робота присвячена дослідженню можливості виробництва концентрованих соків з використанням моркви для розширення асортименту продуктів підвищеної харчової цінності. Приділено увагу питанням вибору оптимальної технології, застосування інших інгредієнтів і збагачують добавок, їх впливу на якість кінцевого продукту. У роботі наведені результати досліджень, а також характеристики готових продуктів. |
|
Date |
2013-10-25T09:02:32Z
2013-10-25T09:02:32Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Bessarab O. Carotenoid concentrate juices processing improvement/ Bessarab O., Bandurenko G., Shytyuk V, Levkivska T.// Scientific works.– Plovdiv: UFT Academic Publishing House.– 2013.– Т. LX.– P. 345-349.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10644 |
|