Запис Детальніше

Тепловой нагрев. Эффективность решений в производстве комбинированных мясопродуктов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Тепловой нагрев. Эффективность решений в производстве комбинированных мясопродуктов
Тепловий нагрів. Ефективність рішень у виробництві комбінованих м'ясопродуктів
Thermal heating. Efficiency making in production combinedmeat products
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject стерилизация
пастеризация
тепловой нагрев
обжарка
варка
запекание
стерилізація
пастеризація
тепловий нагрів
обсмажування
варіння
запікання
sterilization
pasteurization
thermal heating
roasting
cooking
baking
 
Description Основные составляющие, которые обеспечивают выпуск качественных мясопродуктов – рациональные подходы к процессам теплового нагрева, задание первоначальных технологических и структурно-механических характеристик фаршу и целевое использование комбинированных пищевых добавок.Основні складові, які забезпечують випуск якісних м'ясопродуктів - раціональні підходи до процесів теплового нагріву, завдання початкових технологічних і структурно-механічних характеристик фаршу та цільове використання комбінованих харчових добавок.The main components that ensure production of quality meat products - a rational approach to thermal heating, the initial task of technological and structural and mechanical properties of meat and proper use of combined supplementation.
 
Date 2013-10-25T07:02:43Z
2013-10-25T07:02:43Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Тепловой нагрев. Эффективность решений в производстве комбинированных мясопродуктов / В. Н. Пасичный // Food&Drinks. – 2008. - № 4. – С. 42-44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10629
 
Language other