Тепловой нагрев. Эффективность решений в производстве комбинированных мясопродуктов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Тепловой нагрев. Эффективность решений в производстве комбинированных мясопродуктов
Тепловий нагрів. Ефективність рішень у виробництві комбінованих м'ясопродуктів Thermal heating. Efficiency making in production combinedmeat products |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
стерилизация
пастеризация тепловой нагрев обжарка варка запекание стерилізація пастеризація тепловий нагрів обсмажування варіння запікання sterilization pasteurization thermal heating roasting cooking baking |
|
Description |
Основные составляющие, которые обеспечивают выпуск качественных мясопродуктов – рациональные подходы к процессам теплового нагрева, задание первоначальных технологических и структурно-механических характеристик фаршу и целевое использование комбинированных пищевых добавок.Основні складові, які забезпечують випуск якісних м'ясопродуктів - раціональні підходи до процесів теплового нагріву, завдання початкових технологічних і структурно-механічних характеристик фаршу та цільове використання комбінованих харчових добавок.The main components that ensure production of quality meat products - a rational approach to thermal heating, the initial task of technological and structural and mechanical properties of meat and proper use of combined supplementation.
|
|
Date |
2013-10-25T07:02:43Z
2013-10-25T07:02:43Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Тепловой нагрев. Эффективность решений в производстве комбинированных мясопродуктов / В. Н. Пасичный // Food&Drinks. – 2008. - № 4. – С. 42-44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10629 |
|
Language |
other
|
|