Рационализация технологии использования сопутствующих продуктов убоя
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Рационализация технологии использования сопутствующих продуктов убоя
Раціоналізація технології використання супутніх продуктів забою Rationalization of technology use concomitant product of slaughter |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
шкурка
сало продукты убоя субпродукты шкурка сало продукти забою субпродукти offal fat product of slaughter skin |
|
Description |
Внедрение нових технологий с использованием технологически подготовленных вторичных сырьевых ресурсов позволяет раціонально использовать сырьевую базу и повышать рентабельность производства за сет снижения себестоимости колбасных изделий при их високих потребительских характеристиках.Впровадження нових технологій з використанням технологічно підготовлених вторинних сировинних ресурсів дозволяє раціонально використовувати сировинну базу і підвищувати рентабельність виробництва за рахунок зниження собівартості ковбасних виробів при їх високих споживчих характеристиках.The introduction of new technologies and use of technologically trained secondary raw materials allow efficient use of raw materials and increase profitability by reducing the cost of sausages with their high consumer characteristics.
|
|
Date |
2013-10-25T07:02:25Z
2013-10-25T07:02:25Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Рационализация технологии использования сопутствующих продуктов убоя / В. Н. Пасичный// Food Technologies & Equipment. – 2008. - № 7. – С. 32-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10627 |
|
Language |
other
|
|