Запис Детальніше

Рационализация технологии использования сопутствующих продуктов убоя

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Рационализация технологии использования сопутствующих продуктов убоя
Раціоналізація технології використання супутніх продуктів забою
Rationalization of technology use concomitant product of slaughter
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject шкурка
сало
продукты убоя
субпродукты
шкурка
сало
продукти забою
субпродукти
offal
fat
product of slaughter
skin
 
Description Внедрение нових технологий с использованием технологически подготовленных вторичных сырьевых ресурсов позволяет раціонально использовать сырьевую базу и повышать рентабельность производства за сет снижения себестоимости колбасных изделий при их високих потребительских характеристиках.Впровадження нових технологій з використанням технологічно підготовлених вторинних сировинних ресурсів дозволяє раціонально використовувати сировинну базу і підвищувати рентабельність виробництва за рахунок зниження собівартості ковбасних виробів при їх високих споживчих характеристиках.The introduction of new technologies and use of technologically trained secondary raw materials allow efficient use of raw materials and increase profitability by reducing the cost of sausages with their high consumer characteristics.
 
Date 2013-10-25T07:02:25Z
2013-10-25T07:02:25Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Рационализация технологии использования сопутствующих продуктов убоя / В. Н. Пасичный// Food Technologies & Equipment. – 2008. - № 7. – С. 32-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10627
 
Language other