Запис Детальніше

Перспективы производства полуфабрикатов в современных условиях. Проблемы нормирования показателей безопасности

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективы производства полуфабрикатов в современных условиях. Проблемы нормирования показателей безопасности
Перспективи виробництва напівфабрикатів в сучасних умовах. Проблеми нормування показників безпеки
Prospects of production semis in modern terms.problems of rationing issues of safety
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject сухое молоко
детское питание
полуфабрикаты
безопасный продукт
хлеб
яйца
сухе молоко
дитяче харчування
напівфабрикати
безпечний продукт
хліб
яйця
milk
baby food
semi-finished goods
safe product
bread
eggs
 
Description В статье приведенытехнология производства рубленных полуфабрикатов, и сырье, которое используют для производства мясных рубленных и панировочных полуфабрикатов. Также отмечена важность соответствия качества нормированным показателям безопасности.У статті наведені технологія виробництва січених напівфабрикатів, і сировина, яку використовують для виробництва м'ясних січених і панірувальних напівфабрикатів. Також відзначено важливість відповідності якості нормованим показникам безпеки.The paper presents the technology of chopped semi-finished goods, and raw materials, which is used for the production of chopped semi-finished goods and bread semi-finished goods. Also noted the importance of matching the quality of the normalized parameters of safety.
 
Date 2013-10-25T07:02:35Z
2013-10-25T07:02:35Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Перспективы производства полуфабрикатов в современных условиях. Проблемы нормирования показателей безопасности / В. Н. Пасичный// Мясное дело. – 2008. - № 12. – С. 16-17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10628
 
Language other