Перспективы производства полуфабрикатов в современных условиях. Проблемы нормирования показателей безопасности
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективы производства полуфабрикатов в современных условиях. Проблемы нормирования показателей безопасности
Перспективи виробництва напівфабрикатів в сучасних умовах. Проблеми нормування показників безпеки Prospects of production semis in modern terms.problems of rationing issues of safety |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
сухое молоко
детское питание полуфабрикаты безопасный продукт хлеб яйца сухе молоко дитяче харчування напівфабрикати безпечний продукт хліб яйця milk baby food semi-finished goods safe product bread eggs |
|
Description |
В статье приведенытехнология производства рубленных полуфабрикатов, и сырье, которое используют для производства мясных рубленных и панировочных полуфабрикатов. Также отмечена важность соответствия качества нормированным показателям безопасности.У статті наведені технологія виробництва січених напівфабрикатів, і сировина, яку використовують для виробництва м'ясних січених і панірувальних напівфабрикатів. Також відзначено важливість відповідності якості нормованим показникам безпеки.The paper presents the technology of chopped semi-finished goods, and raw materials, which is used for the production of chopped semi-finished goods and bread semi-finished goods. Also noted the importance of matching the quality of the normalized parameters of safety.
|
|
Date |
2013-10-25T07:02:35Z
2013-10-25T07:02:35Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Перспективы производства полуфабрикатов в современных условиях. Проблемы нормирования показателей безопасности / В. Н. Пасичный// Мясное дело. – 2008. - № 12. – С. 16-17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10628 |
|
Language |
other
|
|