Запис Детальніше

Шляхи стабілізації мікробіологічних характеристик м’ясних фаршів в процесі посолу для виробництва сирокопчених та сипрв’ялених ковбас

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи стабілізації мікробіологічних характеристик м’ясних фаршів в процесі посолу для виробництва сирокопчених та сипрв’ялених ковбас
Пути стабилизации микробиологических характеристик мясного фарша в процессе соления для производства сырокопченых и сыровяленых колбас
Ways of staislizing microbiological characteristics stuffing mincemeat during salting for the production sausage
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Ярошевич, В. І.
Ярошевич, В. И.
Jaroshevich, V.
 
Subject безопасность
микрофлора
стабилизация
безпечність
стабілізація
мікрофлора
safety
microflora
stabilization
 
Description Внаслідок значного коливання якості сировинних ресурсів, що надходить у виробництво є одною з важливих задач технологічної служби підприємств лишається стабілізація якісних показників ковбасних виробів, підвищення їх безпечності для споживача.Вследствие значительного колебания качества сырьевых ресурсов, поступающей в производство одной из важных задач технологической службы предприятий остается стабилизация качественных показателей колбасных изделий, повышение их безопасности для потреби теля.Due to significant fluctuations in the quality of raw materials Resources that enter the production of one of the important tasks of technology service of companies remain the stabilization of qualitative indicators sausages, improving their safety for consumers.
 
Date 2013-10-25T08:45:05Z
2013-10-25T08:45:05Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Шляхи стабілізації мікробіологічних характеристик м’ясних фаршів в процесі посолу для виробництва сирокопчених та сиров’ялених ковбас / В. М. Пасічний, В. І. Ярошевич // Мясной бизнес. – 2008. - № 10. - С. 94-96.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10638
 
Language other