Запис Детальніше

Дослідження характеристик комбінованих м’ясних фаршів з використанням білковмісних наповнювачів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження характеристик комбінованих м’ясних фаршів з використанням білковмісних наповнювачів
Исследование характеристик комбинированных мясных фаршей с использованием билоквместительных наполнителей
Study characteristics combined minced meat using those containing protein fillers
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Мороз, О. О.
Мороз, А. А.
Moroz, O. O.
Захандревич, О. А.
Захандревич, О. А.
Zahandrevych, O.
 
Subject технологічні показники
м’ясний фарш
харчова збалансованість
м’ясний фарш
пищевая сбалансированность
технологические показатели
minced meat
technological parameters
food balance
 
Description У дані статті йдеться про дослідження спрямовані на більш раціональне використання вітчизняної сировинної бази м’ясопереробної і молочної промисловості та суміжних галузей АПК. В данные статьи говорится о исследования направлены на более рациональное использование отечественной сырьевой базы мясоперерабатывающей и молочной промышленности и смежных областей АПК.This article refers to research aimed at more efficient use of domestic raw materials of meat and dairy industry, agriculture and allied industries.
 
Date 2013-10-25T08:44:49Z
2013-10-25T08:44:49Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Дослідження характеристик комбінованих м’ясних фаршів з використанням білоквмісних ноповнювачів / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, О. А. Захандревич // М’ясний бізнес. - 2008. - № 10. - С. 82-84.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10636
 
Language other