Дослідження характеристик комбінованих м’ясних фаршів з використанням білковмісних наповнювачів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження характеристик комбінованих м’ясних фаршів з використанням білковмісних наповнювачів
Исследование характеристик комбинированных мясных фаршей с использованием билоквместительных наполнителей Study characteristics combined minced meat using those containing protein fillers |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Мороз, О. О. Мороз, А. А. Moroz, O. O. Захандревич, О. А. Захандревич, О. А. Zahandrevych, O. |
|
Subject |
технологічні показники
м’ясний фарш харчова збалансованість м’ясний фарш пищевая сбалансированность технологические показатели minced meat technological parameters food balance |
|
Description |
У дані статті йдеться про дослідження спрямовані на більш раціональне використання вітчизняної сировинної бази м’ясопереробної і молочної промисловості та суміжних галузей АПК. В данные статьи говорится о исследования направлены на более рациональное использование отечественной сырьевой базы мясоперерабатывающей и молочной промышленности и смежных областей АПК.This article refers to research aimed at more efficient use of domestic raw materials of meat and dairy industry, agriculture and allied industries.
|
|
Date |
2013-10-25T08:44:49Z
2013-10-25T08:44:49Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Дослідження характеристик комбінованих м’ясних фаршів з використанням білоквмісних ноповнювачів / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, О. А. Захандревич // М’ясний бізнес. - 2008. - № 10. - С. 82-84.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10636 |
|
Language |
other
|
|