Запис Детальніше

Можливості підвищення технологічних характеристик білкових наповнювачів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Можливості підвищення технологічних характеристик білкових наповнювачів
Возможности повышения технологических характеристик белковых наполнителей
Possibilities of increasing technological characteristics of protein fillers
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject білки
гідроколоїди
яєчні продукти
белки
яичные продукты
гидроколлоиды
proteins
hydrocolloids
egg products
 
Description У статті йдеться про розроблення харчових концентратів з підвищеними технологічними показниками на основі продуктів перероблення курячого яйця і молокопродуктів. В статье говорится о разработке пищевых концентратов с повышенными технологическими показателями на основе продуктов переработки куриного яйца и молокопродуктов. The article deals with the development of food concentrates with high performance technology based products processing egg and milk.
 
Date 2013-10-25T08:44:57Z
2013-10-25T08:44:57Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Можливості підвищення технологічних характеристик білкових наповнювачів / В. М. Пасічний // М’ясний бізнес. – 2008. - № 11. – С. 28-32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10637
 
Language other