Можливості підвищення технологічних характеристик білкових наповнювачів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Можливості підвищення технологічних характеристик білкових наповнювачів
Возможности повышения технологических характеристик белковых наполнителей Possibilities of increasing technological characteristics of protein fillers |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
білки
гідроколоїди яєчні продукти белки яичные продукты гидроколлоиды proteins hydrocolloids egg products |
|
Description |
У статті йдеться про розроблення харчових концентратів з підвищеними технологічними показниками на основі продуктів перероблення курячого яйця і молокопродуктів. В статье говорится о разработке пищевых концентратов с повышенными технологическими показателями на основе продуктов переработки куриного яйца и молокопродуктов. The article deals with the development of food concentrates with high performance technology based products processing egg and milk.
|
|
Date |
2013-10-25T08:44:57Z
2013-10-25T08:44:57Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Можливості підвищення технологічних характеристик білкових наповнювачів / В. М. Пасічний // М’ясний бізнес. – 2008. - № 11. – С. 28-32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10637 |
|
Language |
other
|
|