Запис Детальніше

Класифікація та стандартизація показників якості комбінованих м’ясопродуктів. НАССР. Система безпеки м’ясних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Класифікація та стандартизація показників якості комбінованих м’ясопродуктів. НАССР. Система безпеки м’ясних продуктів
Класификация и стандартизация показателей качества комбинированых мясопродуктов. НАССР. Система безопасности мясных продуктов
Classification and standartization of quality combined meat products. NASSR. The security system of meat products
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject якісні характеристики
безпека м’ясних продуктів
комбіновані продукти
качественные характеристики
комбинированные продукты
безопасность мясных продуктов
quality characteristics
safety of meat products
combined meat products
 
Description У статті йдеться про розроблення науково-обґрунтованих рекомендацій, з застосуванням елементів НАССР. Що забезпечить, при їх впроваджені, виробництво якісних конкурентних м’ясопродуктів, у відповідності з вимогами вітчизняного і міжнародного законодавства. В статье говорится о разработке научно-обоснованных рекомендаций, с применением элементов НАССР. Что обеспечит, при их введении производство качественных конкурентных мясопродуктов, в соответствии с требованиями отечественного и международного законодательства.The article deals with the development of evidence-based guidelines, using elements of HACCP. .When they are implemented, the production of quality meat products competitive in accordance with the requirements of domestic and international law.
 
Date 2013-10-25T08:45:14Z
2013-10-25T08:45:14Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Класифікація та стандартизація показників якості комбінованих м’ясопродуктів. НАССР. Система безпеки м’ясних продуктів / В. М. Пасічний // М’ясний бізнес. - 2009. - № 2. - С. 17-18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10639
 
Language other