Класифікація та стандартизація показників якості комбінованих м’ясопродуктів. НАССР. Система безпеки м’ясних продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Класифікація та стандартизація показників якості комбінованих м’ясопродуктів. НАССР. Система безпеки м’ясних продуктів
Класификация и стандартизация показателей качества комбинированых мясопродуктов. НАССР. Система безопасности мясных продуктов Classification and standartization of quality combined meat products. NASSR. The security system of meat products |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
якісні характеристики
безпека м’ясних продуктів комбіновані продукти качественные характеристики комбинированные продукты безопасность мясных продуктов quality characteristics safety of meat products combined meat products |
|
Description |
У статті йдеться про розроблення науково-обґрунтованих рекомендацій, з застосуванням елементів НАССР. Що забезпечить, при їх впроваджені, виробництво якісних конкурентних м’ясопродуктів, у відповідності з вимогами вітчизняного і міжнародного законодавства. В статье говорится о разработке научно-обоснованных рекомендаций, с применением элементов НАССР. Что обеспечит, при их введении производство качественных конкурентных мясопродуктов, в соответствии с требованиями отечественного и международного законодательства.The article deals with the development of evidence-based guidelines, using elements of HACCP. .When they are implemented, the production of quality meat products competitive in accordance with the requirements of domestic and international law.
|
|
Date |
2013-10-25T08:45:14Z
2013-10-25T08:45:14Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Класифікація та стандартизація показників якості комбінованих м’ясопродуктів. НАССР. Система безпеки м’ясних продуктів / В. М. Пасічний // М’ясний бізнес. - 2009. - № 2. - С. 17-18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10639 |
|
Language |
other
|
|