Харчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м`ясопродуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Харчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м`ясопродуктів
Пищевая ценность и функционально-технологические характеристики животного и растительного сырья, определяющих качество мясопродуктов Nutritional and functional and technological characteristics of animal and plant raw that determine the quality of meat products |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
комбіновані м’ясопродукти
якість продукції фізіологія генотип генотип качество продукции физиология комбинированные мясопродукты genotype quality of products physiology combined with meat products |
|
Description |
У статті наведені характерні показники якісного і кількісного хімічного складу, харчової і біологічної цінності сировинних ресурсів, які є вважливою складовою підвищення якості комбінованих м’ясопродуктів. В статье приведены характерные показатели качественного и количественного химического состава, пищевой и биологической ценности сырьевых ресурсов, которые являются важной составляющей повышения качества комбинированных мясопродуктов.The paper presents the characteristic values of qualitative and quantitative chemical composition, food and biological value of raw materials, which are also critical part of improving the quality of combined with meat products.
|
|
Date |
2013-10-25T08:45:22Z
2013-10-25T08:45:22Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Харчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м`ясопродуктів / В. М. Пасічний // М’ясний бізнес. - 2009. - № 5. – С. 82-84.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10640 |
|
Language |
other
|
|