Запис Детальніше

Харчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м`ясопродуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Харчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м`ясопродуктів
Пищевая ценность и функционально-технологические характеристики животного и растительного сырья, определяющих качество мясопродуктов
Nutritional and functional and technological characteristics of animal and plant raw that determine the quality of meat products
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject комбіновані м’ясопродукти
якість продукції
фізіологія
генотип
генотип
качество продукции
физиология
комбинированные мясопродукты
genotype
quality of products
physiology
combined with meat products
 
Description У статті наведені характерні показники якісного і кількісного хімічного складу, харчової і біологічної цінності сировинних ресурсів, які є вважливою складовою підвищення якості комбінованих м’ясопродуктів. В статье приведены характерные показатели качественного и количественного химического состава, пищевой и биологической ценности сырьевых ресурсов, которые являются важной составляющей повышения качества комбинированных мясопродуктов.The paper presents the characteristic values of qualitative and quantitative chemical composition, food and biological value of raw materials, which are also critical part of improving the quality of combined with meat products.
 
Date 2013-10-25T08:45:22Z
2013-10-25T08:45:22Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Харчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м`ясопродуктів / В. М. Пасічний // М’ясний бізнес. - 2009. - № 5. – С. 82-84.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10640
 
Language other