Запис Детальніше

Стабілізація технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’ясом птиці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стабілізація технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’ясом птиці
Стабилизация технологических характеристик полукопченых колбас с мясом птицы
Stabilization of the technological characteristics of semi-smoked sausages from poultry
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Мороз, О. О.
Мороз, А. А.
Moroz, O. O.
Мітяєва, С. М.
Митяева, С. М.
Mityaeva, S.
 
Subject стабілізація
м’ясо птиці
основна сировина
стабилизация
основное сырье
мясо птицы
stabilization
poultry
basic materials
 
Description Для підвищення технологічних характеристик основної сировини та харчової збалансованості ковбас проводяться дослідження по можливості розширення використання молочної сироватки, рослинних наповнювачів в нових видах напівкопчених ковбас з використанням традиційної м’ясної сировини та м’яса птиці. Для повышения технологических характеристик основного сырья и пищевой сбалансированности колбас проводятся исследования по возможности расширения использования молочной сыворотки, растительных наполнителей в новых видах полукопченых колбас с использованием традиционной мясного сырья и мяса птицы. To improve the technological characteristics of the main raw material and food balance sausages conducted research on the possibility of expanding the use of whey, vegetable fillers in new types of smoked sausages using traditional raw meat and poultry.
 
Date 2013-10-25T08:45:30Z
2013-10-25T08:45:30Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Стабілізація технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’ясом птиці / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, С. М. Мітяєва // М’ясний бізнес. – 2009. - № 5. - С. 67-70.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10641
 
Language other