Стабілізація технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’ясом птиці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стабілізація технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’ясом птиці
Стабилизация технологических характеристик полукопченых колбас с мясом птицы Stabilization of the technological characteristics of semi-smoked sausages from poultry |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Мороз, О. О. Мороз, А. А. Moroz, O. O. Мітяєва, С. М. Митяева, С. М. Mityaeva, S. |
|
Subject |
стабілізація
м’ясо птиці основна сировина стабилизация основное сырье мясо птицы stabilization poultry basic materials |
|
Description |
Для підвищення технологічних характеристик основної сировини та харчової збалансованості ковбас проводяться дослідження по можливості розширення використання молочної сироватки, рослинних наповнювачів в нових видах напівкопчених ковбас з використанням традиційної м’ясної сировини та м’яса птиці. Для повышения технологических характеристик основного сырья и пищевой сбалансированности колбас проводятся исследования по возможности расширения использования молочной сыворотки, растительных наполнителей в новых видах полукопченых колбас с использованием традиционной мясного сырья и мяса птицы. To improve the technological characteristics of the main raw material and food balance sausages conducted research on the possibility of expanding the use of whey, vegetable fillers in new types of smoked sausages using traditional raw meat and poultry.
|
|
Date |
2013-10-25T08:45:30Z
2013-10-25T08:45:30Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Стабілізація технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’ясом птиці / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, С. М. Мітяєва // М’ясний бізнес. – 2009. - № 5. - С. 67-70.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10641 |
|
Language |
other
|
|