Запис Детальніше

Технологічні можливості використання курячого м’яса у виробництві січених напівфабрикатів, ковбасних виробів та консервів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні можливості використання курячого м’яса у виробництві січених напівфабрикатів, ковбасних виробів та консервів
Технологические возможности использования куриного мяса в производстве рубленых полуфабрикатов, колбасных изделий и консервов
Technological capabilites use in the production of chicken meat chopped semi-finished meat products and canned goods
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Мороз, О. О.
Мороз, А. А.
Moroz, O. O.
Бойко, В. С.
Бойко, В. С.
Boyko, V.
Дяченко, Ю. І.
Дяченко, Ю. И.
Dyachenko, Y.
 
Subject сировина
яєчні продукти
технологія
куряче м’ясо
сырье
яичные продукты
технология
куриное мясо
raw
egg products
technology
chicken
 
Description Стаття присвячена використанню курячого м’яса у продуктах харчування. Встановлено, що птахівництво задовольняє населення України і підприємства м'ясопереробної промисловості м’ясом птиці і яєчними продуктами у повному обсязі. Тому одним з завдань технологічної служби підприємств лишаються питання розширення асортименту м’ясних виробів з використанням м’яса птиці.Статья посвящена использованию куриного мяса в продуктах питания. Установлено, что птицеводство удовлетворяет населения Украины и предприятия мясоперерабатывающей промышленности мясом птицы и яичными продуктами в полном объеме. Поэтому одной из задач технологической службы предприятий остаются вопросы расширения ассортимента мясных изделий с использованием мяса птицы.The article is devoted to the use of chicken meat in food. Found that poultry is the only resource direction that satisfies the population of Ukraine and the meat processing industry poultry and egg products in full. So one of the tasks of the technological service companies remain enlargement range meat products using poultry.
 
Date 2013-10-25T08:44:29Z
2013-10-25T08:44:29Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Технологічні можливості використання курячого м’яса у виробництві січених напівфабрикатів, ковбасних виробів та консервів/ В. М. Пасічний, О. О. Мороз, В. С. Бойко, Ю. І. Дяченко // М’ясний бізнес. – 2009. - № 7 (82). – С. 28-30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10634
 
Language other