Запис Детальніше

Виховний і розвивальний потенціал художньої діяльності в процесі ткання тематичного гобелену (організація виконання у формі групового проекту)

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Виховний і розвивальний потенціал художньої діяльності в процесі ткання тематичного гобелену (організація виконання у формі групового проекту)
 
Creator Буйгашева, Алла Борисівна
Конопко, Олександра Іванівна
 
Subject Всеукраїнські
 
Description Ручне ткацтво - незвичне в наш час старовинне ремесло. Килимарство – надзвичайно древній вид мистецтва, яке було розвинене ще у стародавніх єгиптян, греків, персів, скіфів. Характерна особливість сучасного гобелену - це естетично активна роль самого текстильного матеріалу, підкреслена і посилена тематичною розробкою композиції на будь-яку тематику з урахуванням матеріальності, фактурності,
кольорової насиченості. Поглиблене вивчення азів цього виду техніки долучає студентів до історії ремесел, дає можливість надалі самостійно вдосконалювати техніку і прийоми ткацтва у процесі виконання своїх творчих робіт, а як наслідок цього найголовніше - вміння навчати інших.
 
Publisher Умань: ПП Жовтий О.О.
 
Date 2011
 
Type Стаття
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/640/1/A_Byihasheva_O_Konopko_YPPZHOO_IM.pdf
Буйгашева, Алла Борисівна та Конопко, Олександра Іванівна (2011) Виховний і розвивальний потенціал художньої діяльності в процесі ткання тематичного гобелену (організація виконання у формі групового проекту) Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи». с. 27-29.
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/640/