Запис Детальніше

До витоків білінгвізму в Україні: асиміляційна політика Російської імперії через військову присутність та політику в збройних силах (історико-політичний аналіз)

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title До витоків білінгвізму в Україні: асиміляційна політика Російської імперії через військову присутність та політику в збройних силах (історико-політичний аналіз)
 
Creator Панасюк, Леонід Валерійович
 
Subject Збірники наукових праць
 
Description Розглядаються особливості розповсюдження російської мови в Україні. Визначаються основні причини та тенденції розвитку білінгвізму на українських теренах в межах Російської імперії внаслідок військової присутності та політики в збройних силах.
Рассматриваются особенности распространения русского языка на Украине. Определяются основные причины и тенденции развития двуязычия на украинских землях Российской империи вследствие военного присутствия и политики в вооруженных силах.
There are determined basic causes and trends of the development of bilingualism on the Ukrainian lands within the Russian Empire as a result miiitary presence and policy in the armed forces.
 
Date 2012
 
Type Стаття
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/729/6/Panasuk_do%20vutokiv%20bilingvizmy.pdf
Панасюк, Леонід Валерійович (2012) До витоків білінгвізму в Україні: асиміляційна політика Російської імперії через військову присутність та політику в збройних силах (історико-політичний аналіз) Гілея: Науковий вісник.
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/729/